Horoscop: Care sunt zodiile cu cea mai puternică sexualitate

Unele zodii au o sexualitate puternica, in timp ce altele nu reusesc deloc sa atraga sexul opus. Se pare ca atractia sexuala nu se rezuma doar la aspectul fizic si la atitudine.

RomaniaTV.net
21 iul. 2015, 08:56
Horoscop: Care sunt zodiile cu cea mai puternică sexualitate

Atunci cand vrei sa faci o noua cucerire, trebuie sa tii cont si de calitatile cu care te-au inzestrat astrele. Este foarte important sa stii care sunt punctele forte ale zodiei tale si sa le pui in aplicare.

Iata, asadar, care sunt zodiile care au cea mai mare sexualitate:

Berbec

Persoanele nascute in zodia Berbec nu au o sexualitate puternica, dar in mod sigur stiu cum sa fie atragatoare in ochii sexului opus. Ele se folosesc de tot felul de trucuri care le ajuta sa fie seducatoare si foarte usor de observat. Desi nu au o frumusete aparte, in mod sigur stiu cum sa se faca placute.

Citeşte şi Horoscop: Cum îţi ceri iertare de la fiecare zodie

Taur

Persoanele nascute in zodia Taur au o sexualitate puternica si sunt foarte atragatoare in fata sexului opus. Ele reusesc de fiecare data sa se faca remarcate. Problema lor cea mai mare este ca risca sa sufere din dragoste din cauza faptului ca se implica prea mult in relatiile sentimentale. Atentie, persoanele nascute in zodia Taur sunt extrem de posesive si geloase.

Vezi şi Horoscop: Ce fel de vacanţă te reprezintă, în funcţie de zodia ta

Gemeni

Persoanele nascute in zodia Gemeni sunt foarte sociabile si din aceasta cauza nu se poate pune problema de stabilitate emotionala in cazul lor. Au o sexualitate puternica, tocmai pentru ca au vorbele la ele. Au putere de atractie si reusesc intotdeauna sa se faca remarcate in fata sexului opus.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.