HOROSCOP: Cum va fi nunta ta, în funcţie de semnul tău zodiacal

Planificarea nunţii poate fi un lucru destul de complicat. De aceea, zodia ta îţi poate dezvălui ce se potriveşte cel mai bine personalităţii tale şi te va ajuta să ai parte de nunta perfectă!

06 oct. 2018, 09:43
HOROSCOP: Cum va fi nunta ta, în funcţie de semnul tău zodiacal

BERBEC

Nu îţi este teamă de nimic şi acţionezi în orice situaţie cu mult curaj, iar nunta ta nu va fi excepţia de la regulă. Oferă-le oaspeţilor tăi un subiect de care să tot vorbească. Cum ar fi ca locul în care are loc ceremonia să fie înconjurat de torţe? Sau ca evenimentul să se desfăşoare într-un parc de distracţii? Găsirea rochiei perfecte ar putea fi cea mai mare provocare pentru tine, din moment ce urăşti banalitatea. Cine a uitat de trena lui Mariah Carey atunci când s-a căsătorit cu Tommy Mottola? Cam de asta ai nevoie! 

TAUR

Luxul clasic ţi se potriveşte cel mai bine. De la aranjamentele florale până la sala evenimentului, nunta ta trebuie să fie de plimă clasă. Te imaginezi într-o fabrică veche de secole, mergând pe culoar într-o rochie de catifea fină, care să ducă invitaţii cu gândul la Audrey Hepburn. Rochiile domnişoarelor de onoare ar trebui să fie simple şi în tonuri neutre. Totul arată perfect, delicat şi elegant, iar fotografiile de nuntă vor di spectaculoase. 

GEMENI

Pentru tine, alegerea unei singure teme ar putea fi o sarcină imposibilă. Alege o fuziune a mai multor lucruri care te atrag şi renunţă la regulile convenţionale. Rochiile albe nu sunt obligatorii, aşa că alege una care să omagieze o vedetă pe care o apreciezi. Optează pentru dantelă crem şi te vei simţi minunat. La recepţie, o mică formaţie live trebuie să încânte publicul. Nu face o listă de invitaţi, dă o petrecere cu toate persoanele care îţi fac viaţa magică. 

RAC

Nunta ta trebuie să fie o ceremonie intimă. Vrei să te simţi liberă şi nicidecum înţepenită, şi asta e posibil doar dacă te laşi îmbrăcată de prieteni şi de familia ta. Prinţesa Diana, Rac şi ea, a fost atât de stresată în timpul nunţii încât a greşit numele lui Charles în timpul jurămintelor, şi tu nu vrei să ajungi aşa. Cum eşti foarte sentimentală, te poţi căsători în casa părinţilor tăi sau într-un loc care ţi-e drag. Un buchet roşu şi o rochie cu mâneci, iar inelul trebuie să fie neapărat o moştenire de familie. Vrei ceva comod şi chic în acelaşi timp.

Citeşte mai multe pe eva.ro