Horoscop: Cumpenele tale în luna ianuarie, în funcţie de zodie

Horoscop 2016: Nativa din Berbec nu are deloc grijă de ea şi acţionează iresponsabil, indiferent de sfaturile pe care le primeşte.

06 ian. 2016, 09:50
Horoscop: Cumpenele tale în luna ianuarie, în funcţie de zodie

Capricorn

Nu vei întâmpina cumpene în această lună, ba chiar îţi începi anul cum nu se putea mai bine. Eşti plină de energie şi forţe proaspete, fiind mai pregătită decât oricând să muţi munţii din loc. Te joci cu focul în dragoste, însă nu se întâmplă nimic grav din cauza comportamentul tău inadecvat.

Vărsător

Dacă pe plan personal şi profesional totul decurge aşa cum ţi-ai dorit, nu acelaşi lucru se poate spune despre sănătatea ta. Te-ai întors din concediu cu mai multe probleme decât aveai, mare parte din ele având la bază alimentaţia nesănătoasă, dar şi excesele. Stările de rău te vor împiedica să faci multe lucruri pe care ţi le doreai, aşa că mergi la medic şi adoptă un alt stil de viaţă!

Peşti

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, însă nu vei fi ferită de stresul cotidian. Trebuie să te hrăneşti atât cât îţi cere organismul pentru a avea suficientă energie. Stabileşte-ţi ţeluri exacte şi nu te abate de la planul iniţial pe care ţi-l faci!

Berbec

Nu vei reuşi nici luna aceasta să scapi de problemele cu care te-ai obişnuit deja. Nu ai deloc grijă de tine şi acţionezi iresponsabil, indiferent de sfaturile pe care le primeşti. Cel mai probabil vei da piept cu ceva destul de grav până să reuşeşti să îţi deschizi ochii! 

Citeşte mai multe pe eva.ro