Horoscop ghinionist: La ce accidente eşti predispus, în funcţie de zodie

Uneori nu poți evita accidentele, oricât ai fi de precaut. Vezi la ce incidente ești predispus, în funcție de zodie.

20 oct. 2014, 13:50
Horoscop ghinionist: La ce accidente eşti predispus, în funcţie de zodie

Berbec

Tu ești o persoană curajoasă și, de cele mai multe ori, acționezi din impuls. Iubești aventura și îți asumi riscuri fără să te gândești la consecințe. Ești predispus la tot feul de accidente, de la cele rutiere la montane și chiar casnice.

Citeşte şi Sex după HOROSCOP. Ce vrea la pat fiecare bărbat, în funcţie de zodie

Taur

Ești o fire răbdătoare și te gândești de zece ori înainte să faci ceva. Eviți activitățile care crezi că ți-ar pune în pericol sănătatea, dar asta nu înseamnă că vei scăpa de accidente. Ai șanse mari să fii implicat într-un accident rutier, care nu va fi provocat din cauza ta.

Citeşte şi Horoscop: Cât de norocoasă eşti în dragoste, în funcţie de zodie

Gemeni

Ești o persoană inteligentă, mereu în căutare de nou. Îți faci ușor prieteni și te adaptezi la orice situație. Pentru că îți place aventura, te vei implica în tot felul de sporturi și alte activități riscante. Totuși, nu acolo riști să te rănești, ci mai degrabă în timpul activităților casnice.

Horoscop: Cât de parşivi sunt bărbaţii, în funcţie de zodie

Rac

Tu ești foarte precaut și nu îți place să te implici în activități care nu îți oferă siguranță 100%. Ești predispus, însă, la accidente la locul de muncă, mai ales dacă lucrezi pe un șantier sau într-o fabrică.

Continuarea horoscopului pe Unica.ro.