Horoscop italian: La ce să te aştepţi în următoarele şase luni, în funcţie de ziua naşterii

Horoscop italian foloseşte ziua naşterii pentru a citi personalitatea şi pentru a oferi previziuni despre noroc, dragoste, carieră şi bani.

08 iul. 2014, 12:59
Horoscop italian: La ce să te aştepţi în următoarele şase luni, în funcţie de ziua naşterii

Horoscopul italian reprezinta un stil vechi de citire a naturii interioare a celor din jur si de a realiza anumite previziuni in functie de acestea, scrie Garbo.ro. Tinand cont de ziua in care te-ai nascut, poti afla multe despre identitatea ta. Asadar:

Cei nascuti in zilele de 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31 – apartin tipologiei A1;

Cei nascuti in zilele de 2, 7, 12, 17, 22, 27 – apartin tipologiei B2;

Cei nascuti in zilele de 3, 8, 13, 18, 23, 28 –apartin tipologiei C3;

Cei nascuti in zilele de 4, 9, 14, 19, 24, 29 – apartin tipologiei D4;

Cei nascuti in zilele de 5, 10, 15, 20, 25, 30 – apartin tipologiei E5.

Citeşte şi Horoscop: Ce spune ora naşterii despre tine

GRUPUL A1: Horoscop al II-lea semestru 2014 pentru cei nascuti in zilele de 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31

Urmatoarele 6 luni vin pentru cei apartinand tipologiei A1 la pachet cu multe sperante si realizari. Indiferent ca ne referim la un nou job, la o casatorie, la o noua locuinta, avansarea intr-o noua functie sau marirea salariului, mutatul in strainatate, multe din planurile la care visati de o perioada indelungata de timp se vor concretiza in curand. Lunile putin mai dificile si potrivnice sunt iulie si august, insa va puteti baza pe sprijinul partenerului de viata sau al prietenilor. Imediat, va incepe o etapa noua in viata voastra, o etapa cu transformari si schimbari mai ales la nivelul stilului de viata.

Citeşte şi Numărul personalităţii tale: Ce se ascunde în spatele numelui tău

Fiindca le simtiti benefice si va sunt intr-adevar favorabile, chiar daca veti intampina si anumite dificultati, le veti traversa cu usurinta si rabdare, adaptandu-va rapid. Munca face si ea parte din peisaj. Daca vi se pare ca eforturile voastre sunt mai intense decat niciodata, nu va ingrijorati. In toamna, veti culege si roadele muncii voastre. In plus, o parte din acesti nativi isi pot schimba orientarea profesionala, ceea ce va atrage dupa sine la sfarsitul anului si castiguri suplimentare. Menajati-va sanatatea si nu faceti excese alimentare din cauza stresului si a presiunilor pe care le veti resimti uneori.

Citeşte şi Horoscop: Şansele unor aventuri amoroase în această vară

GRUPUL B2: Horoscop al II-lea semestru 2014 pentru cei nascuti in zilele de 2, 7, 12, 17, 22, 27

Cel de-al doilea semestru al lui 2014 aduce pentru nativii apartinand tipologiei B2 vesti imbucuratoare mai ales dinspre domeniul familial si relational, unde lucrurile merg si se asaza excelent. Aveti parte de sprijinul familiei si al prietenilor in cele mai indraznete planuri de afaceri si de munca pe care le concepeti. Foarte posibil sa va cunoasteti sufletul pereche in aceasta vara si deja catre sfarsitul anului sa faceti deja planurile de casatorie.

Continuarea horoscopului italian o găsiţi pe Garbo.ro.