Horoscop Mariana Cojocaru: Citeşte zodiacul şi află ce ţi-au pregătit astrele pentru următoarele 3 luni, în funcţie de zodie

Mariana Cojocaru a anunţat în exclusivitate la România TV, că ultimele trei luni ale acestui an vor fi patronate de conjuncţia Soare-Lilith, o sabie cu două tăişuri. Mai mult decât atât, astrologul a mai precizat şi că această perioadă va fi una cu predispoziţii la accidente, cumpene înfricoşătoare, molimă, moarte, accidente.

RomaniaTV.net
20 sept. 2016, 07:42

Berbec

Luna Sagetatoruluiva sustine studiile, calatoriile, rezolvarea unor chestiuni ce tin de justitie. Pierderea unei persoane dragi, sau mari probleme financiare (imobil, credit)

Taur

Furtuna in desert. Destin pe un tern alunecos. Fiti cu mare bagare de seama. Nu este o perioada favorabila pentru investitii, aliante, noi relatii sentimentale.

Gemeni

Cea mai buna perioada va fi imediat dupa data de 7 nov. cand Junon va intra in Sagetator -parteneriate si parteneri perfecti. Fiti cu Ochii in patru. Aspecte nefaste pentru sanatate. Cineva va poarta sambetele.

Rac

Schimbari. Schimbati lotul de prieteni, va debarasati de cei fatarnici, care nu si-au dovedit loialitate: colegii de munca. Fiti cu ochii pe copii ca pe butelii! Atentie la propunerile indecente.

Leu

O perioada plina de provocari si de hatisuri. Fiti cu ochii pe casa, familie, bunuri. Risc crescut de dispute, incidente, accidente (inclusiv domestice) (cuadratura zodii fixe).

Citeşte şi  Horoscop Mariana Cojocaru: Cum se termină anul 2016 pentru fiecare zodie

Fecioara

Se alege bobul de neghina. Atentie ce vorbiti, la ce pericole va expuneți si, mai ales, ce spate aveti. Cei protejati pot muta si muntii din loc. Ceilalti se pot impiedica si de o banala pitricica. Accidente din neatentie.

Balanta

Jupiter sustine toate demersurile, mai putin cele necinstite ce pot fi afectate de conj. Soare-Lilith. Posibile piederi de bunuri, deposedari, bani, placeri vinovate si paguboase.

Scorpion

Cu Sabia lui Damocles de-asupra capului. Luciditate sau nebunie asumata? Ispitele sunt date pentru a fi incercati. Rezistati sau va lasati sedusi. Cantariti cu grija deciziile, nu va lasati coplesiti de emotii pentru decizii corecte. Aventurierii se lasa dusi de val-pericole.

Sagetator

Junon se aliaza mai intai cu Venus (7nov), apoi cu Mercur si Saturn si va poate sustine planul afectiv, redandu-va increderea si optimismul. Aspecte nefaste in relatia cu autoritatile si pentru sanatate. Dusmani activi, razbunare.

Capricorn

Profitati de suportul jupiterian pe MC si nu va lasati descurajati de obstacolele martiene, saturniene. O relatie incompatibila isi poate da arama pe fata si…ultima suflare.

Varsator

Destinul ca o cursa de formula 1. Daca nu dispuneti de suficient curaj, e mult mai precaut sa stati cuminti si sa priviti acest eveniment din tribuna spectatorilor. Persoane dragi pot fi scoase din afectate. Din 9 nov. Marte intra in Vărsător. Atentie la neatenitie, atenție ce vorbiti.

Pesti

Toamna este favorabila evolutiei spirituale, desavarsirii profesionale. Sfatuiti-va cu persoane evoluate sau competente inainte de a demara actiuni, caci altfel nu vor iesi. Risc crescut de accidente, probleme cu justitia.

Citeşte şi  Horoscop mayas toamna 2016. Se anunţă APOCALIPSA pentru 3 zodii