HOROSCOP MARTIE 2018: Minerva anunţă 10 evenimente astrale. Previziuni complete pentru fiecare zodie

Minerva a realizat horoscopul pentru luna martie 2018. Tensiuni intre zodii din cauza celor 10 evenimente astrale din aceasta perioada.

04 mart. 2018, 12:10
HOROSCOP MARTIE 2018: Minerva anunţă 10 evenimente astrale. Previziuni complete pentru fiecare zodie

Berbec

În martie Berbecul poate primi o mulţime de informaţii pe care să le împărtăşească cu oamenii din jurul său. Venus şi Saturn, care nu răspund la problemele lor din poziţie lor obişnuită, le vor susţine cauza şi nu pot decât să mulţumească cu adevărat şi să se bucure de asta.

Dar ar trebui să încerce să rămână atenţi: în timp ce ei pot vedea totul clar, ar putea să nu fie atât de evident pentru ceilalţi şi atunci este recomandat să acorde timp tuturor. Atmosfera este propice pentru a le promova reacţiile prompte.

Această tendinţă însă trebuie luată în considerare ca principală dificultate, doar dificultate, nu o problemă, de manevră între necesitatea de a gestiona sarcinile în cel mai rapid mod posibil, de multe ori cu mult înainte de apariţia sarcinii şi necesitatea încetinirii puţin a ritmului pentru a avea timp să gândească totul.

Taur

În martie Taurul va fi protejat de Lună. În general, sora mai mică a Soarelui ajută acest semn chiar şi în poziţia obişnuită, jucând rolul de cea mai ascensionată planetă.

Dar, chiar şi de pe această scenă, Luna va servi şi ca lider astral pentru reprezentanţii elementelor de Pământ. În plus, Venus, stăpâna lor astrală, se va afla într-o poziţie favorabilă, iar reprezentanţilor Taur le va fi uşor să depăşească obstacolele ivite de-a lungul drumului.

Punctul culminant al acestei luni va fi dorinţa irezistibilă a nativilor Taur de a schimba ceva, în special în împrejurimile lor imediate. Pot simţi nevoia bruscă de a se deplasa sau de a-şi redecora căminul, de a-şi schimba locul de muncă sau de a încheia relaţia care o au. Iar acesta este momentul în care li se cere să fie extrem de precauţi, pentru că nu toate acestea vor lucra în favoarea lor.

Gemeni

Venus şi Mercur vor forma cuplul unor circumstanţe extraordinare, care, în perspectivă, vor fi o prioritate înaltă. În primul rând trebuie să aibă încredere în sentimentele lor.

Ei bine, o clarificare importantă – sentimentele lor şi nu instinctul. Cele mai importante evenimente vor avea loc în domeniul vieţii private, cu precizarea de a nu lăsa sfera muncii nesupravegheată. Un al doilea aspect cheie al acestei perioade – să încerce să îşi distribuie timpul, eforturile şi nervii strategic între diferitele aspecte ale vieţii lor.

De îndată ce vor permite un dezechilibru cât de mic va fi uşor de remarcat şi totul ar putea merge prost. Cu toate acestea, nu va deveni o mare problemă deoarece au pe cineva pe care să se bazeze.

Rac
 
În martie nativii Rac nu vor fi protejaţi doar de favoritul lor Jupiter, ci şi de Saturn, care de obicei tratează Racul destul de distant. În această etapă însă acţionează ca un conducător astral al elementului de apă. Totul înseamnă încrederea în sine, dar nu neapărat încredere în toţi cei din jur.
 
Nu trebuie să supraestimeze situaţiile, dar nicisă le subestimeze. Dacă se menţin în această linie, totul va funcţiona aşa cum doresc, multă vreme de acum încolo.
 
Mai ales dacă depun eforturi serioase în aces sens. Dar nu toţi aliaţii le vor confirma aşteptările. Nu este o problemă, ci mai degrabă un detaliu mic căruia trebuie să îi acorde atenţie.