Horoscop MINERVA 30 iulie – 5 august: O săptămână plina de dezastre pentru toate zodiile!

Horoscop MINERVA pentru săptămâna 30 iulie - 5 august. Eclipsa se pare că a avut efecte negatie pentru majoritatea zodiilor, este bine să se amâne deciziile importante.

29 iul. 2018, 15:42
Horoscop MINERVA 30 iulie – 5 august: O săptămână plina de dezastre pentru toate zodiile!

Berbec

În primele zile ale săptămânii eşti preocupat de cheltuielile comune cu alţii, de achitarea facturilor sau datoriilor de orice fel. Sunt posibile veşti îmbucurătoare, dar lucrurile se vor concretiza şi rezolva ceva mai târziu. Pe de altă parte vor apărea tot soiul de răscoliri sufleteşti şi mentale, astfel că avalanşa de stări interioare controversate va duce la o mare dorinţă de evadare din cotidianul zgomotos. Orientează-ţi eforturile spre a plănui o vacanţă îndepărtată, în locuri dragi sufletului tău. Sau lecturează cărţi bune, vizionează filme amuzante, piese de teatru împreună cu cei dragi şi de încredere. Finalul săptămânii aduce influenţe deosebite în plan profesional. Ai încredere că totul se desfăşoară în favoarea ta.

Taur

Se conturează treburi de rutină la locul de muncă, aspect care te poate obosi sau chiar plictisi rapid. Pe de altă parte se vor evidenţia unele afecţiuni specifice sistemului renal şi segmentelor capului. Sunt probleme de sănătate ce se repun în discuţie, dar au susţinere astrală suficientă pentru consultaţii şi sfaturi benefice. Situaţia la locul de muncă pare tensionată, dar nu sunt motive reale de îngrijorare. Se pot petrece răsturnări de situaţie, unele chiar agreabile. Relaţiile parteneriale sunt foarte dinamice şi interesante. Fii prudent, pentru că atât partenerul de viaţă, cât şi cei profesionali au cu totul alte planuri şi doleanţe decât de a fi alături de tine sau de a lucra împreună cu tine. Schimbări importante în plan financiar.

Gemeni

Primele zile ale săptămânii aduce chef de petrecere şi dorinţa de a te implica în relaţii amoroase frivole. Constructiv ar fi să-ţi canalizezi energia şi eforturile spre un hobby sau spre discuţii interesante cu prietenii. La serviciu apar situaţii deosebite, unele tensionate bine, marcând un final de etapă. Fii prudent, deoarece există riscul să declanşezi conflicte pe termen lung în relaţiile colegiale sau chiar sunt posibile avarii serioase în zonele de lucru. Sănătatea are de suferit în mod special pe segmentele sistemului uro-genital. Rezervă momente pentru odihnă şi evită, pe cât posibil analizele, consultaţiile medicale şi intervenţiile chirurgicale. La sfârşitul săptămânii se conturează activităţi comune cu alţii.

Rac
 
Este nevoie să te ocupi de activităţile gospodăreşti şi să relaţionezi cu membrii familiei. Sunt favorizate dialogurile pe teme patrimoniale, dar şi rezolvarea unor chestiuni familiale care trenează de ceva vreme. Faptul că trebuie să-ţi îndeplineşti şi sarcinile profesionale de la locul de muncă îţi displace, dar astrele te pun la treabă, neţinând cont de toanele tale. Ai încredere că te vei descurca foarte bine cu toate. Vor reveni în atenţia ta, sub o formă sau alta, iubirile trecute. Fii prudent şi nu te lăsa încântat de vorbele sau gesturile mieroase ale unora. La finalul săptămânii contextul astral îţi va oferi imbolduri serioase de a schimba ceva în domeniile muncii şi al sănătăţii.
 
Leu
 
Debutul săptămânii te găseşte în mijlocul rudelor sau prietenilor apropiaţi, bucurându-te din plin. Vorbeşti frumos, îţi etalezi cu mult farmec talentul oratoric şi ai mult umor, fiind de nerecunoscut pentru unii cunoscuţi. Călătoriile pe distanţe scurte, planificarea unor studii sau perioade pentru documentare reprezintă alte teme importante pentru tine, demne de luat în calcul. Vor interveni însă şi aspecte patrimoniale sau situaţii deosebite în plan familial. Fii prudent şi ajută-ţi neamurile cu tot ce poţi. Chiar şi o vorbă bună, un zâmbet, o îmbrăţişare contează enorm. Weekend-ul anunţă turnuri importante în plan amoros şi în relaţiile cu copiii. Activităţi recreative şi distracţii.
 
Fecioara
 
Aspectele privitoare la banii câştigaţi din munca proprie sunt preocupările tale din primele zile ale săptămânii. Sunt şanse de a primi salariul sau alte tipuri de recompense în urma eforturilor depuse. Poate ele nu se ridică la înălţimea aşteptărilor tale, dar cu siguranţă te vor ajută să treci mulţumitor peste această perioadă. Învaţă şi obişnuieşte-te să foloseşti strictul necesar! Relaţiile cu persoanele din anturajul apropiat se vor evidenţia într-un mod destul de zgomotos. Sunt posibile discuţii aprinse, sterile, hotărându-te chiar să te desprinzi de persoanele care au devenit prea toxice pentru tine şi viaţa ta. La sfârşitul săptămânii îţi prinde bine ambientul.
 
Balanta
 
Străluceşti la începutul săptămânii, ai curaj, forţă, noroc şi mult farmec. Însă relaţiile cu ceilalţi sunt destul de tensionate. Cu atâtea raze astrale benefice, vei reuşi să depăşeşti orice situaţie delicată. Vor reveni în atenţia ta aspectele financiare de la locul de muncă. Sunt posibile schimbări salariale importante, descoperirea unor fraude realizate de colegii care se ocupă de calculele financiare ale salariaţilor, pierduri, furturi de bani şi bunuri. Fii foarte prudent şi pune-ţi în siguranţă banii şi bunurile! Evită cheltuielile sau rezumă-te la strictul necesar. Finalul săptămânii va pune accentul pe relaţiile cu anturajul apropiat. Dialogurile şi întâlnirile cu neamurile vor răsturna bunul mers al lucrurilor în acest segment.

domestic.