Horoscop Minerva 6 – 12 iunie 2016. O săptămână imprevizibilă

Soarele continua sa fie prezent in zodia Gemeni si produce o serie de schimbari, de revolutii interioare de nedescris. Afla ce se intampla cu fiecare zodie!

07 iun. 2016, 12:19
Horoscop Minerva 6 – 12 iunie 2016. O săptămână imprevizibilă

Gemeni

Soarele este in semnul lor. Aventura pentru acesti nativi este sa inceapa din nou sa aiba probleme de credibilitate, mai ales la locul de munca. Pentru altii, se inchid o serie de usi, dar se deschid altele, asa ca nu trebuie sa se speteasca muncind. Nici acasa lucrurile nu sunt prea clare. Sunt lucruri lasate nerezolvate de prea mult timp, iar acum a sosit timpul sa le gaseasca rezolvarea. Atentie la zilele de 8 si 9 iunie.

Rac

Marile probleme ale acestor nativi vor fi legate de felul in care ei trebuie sa inteleaga sa se desprinda de trecut. Saptamana aceasta va fi una a deciziilor. Femeile vor fi cele care vor pune punct relatiei daca aceasta nu va mai merge. Vor fi acuzati ca s-au saturat de prea mult bine, etc. Multe dispute pleaca de la bani si de la cum contribuie fiecare la pastrarea caminului, la felul in care inteleg sa isi traiasca viata in camin si de aici necazul. Zile aprige sunt 8, 9, 10 si 11 iunie. Multi Raci vor fi pusi sa aleaga intre familie si cariera.

Citeste mai mult pe TeoTrandafir.com