Horoscop ţigănesc: Iată care ţi-e destinul şi cât noroc ai în viaţă

Se ştie că printre ţigani se găsesc cele mai bune prezicătoare. Au o cultură bine înrădăcinată când vine vorba despre ghicit, astfel că a luat naştere şi un horoscop ţigănesc. Zodiile acestuia poartă denumiri diferite, însă sunt împărţite, cu aproximaţie, tot în aceleaşi perioade ca şi cele ale horoscopului european.

RomaniaTV.net
17 oct. 2016, 08:44
Horoscop ţigănesc: Iată care ţi-e destinul şi cât noroc ai în viaţă

Pumnalul: 21 martie – 20 aprilie

Pumnalul semnifica curajul, neinfricarea, ambitia, atribute caracteristice celor dispusi sa porneasca la drum, chiar daca acesta se poate dovedi plin de primejdii. Cei nascuti in aceasta zodie nu cunosc frica si vor sa fie mereu cei dintai. Nu dau inapoi de la nici o lupta si cauta mereu sa fie invingatori. Si au parte de noroc in tot ceea ce intreprind. Sunt loiali familiei si prietenilor.

Coroana: 1 aprilie – 20 mai

Coroana reprezinta semnul puterii si al bogatiei. Cei care sunt nascuti sub acest semn zodiacal au sanse mari sa faca bani, indiferent ce tip de munca practica. Sunt oameni inteligenti, care vor avea de castigat de pe urma istetimii lor. Potrivit horoscopului tiganesc, cei nascuti in Coroana e bine sa invete ce inseamna cumpatarea si darnicia, sa nu adune doar pentru ei, ci sa si imparta ceea ce dobandesc.

Citeşte şi  Horoscop: Cele patru zodii care îşi îndeplinesc toate dorinţele în 2017

Sfesnicul: 21 mai – 20 iunie

Cei nascuti in zodia Sfesnicului sunt oameni care iubesc studiul si care au mari sanse sa ajunga departe tocmai datorita acumularii, asimilarii constante de noi si noi informatii. Pot fi dascali priceputi, dar si scriitori, filosofi ori lideri spirituali. Vor fi mereu gata sa daruiasca din preaplinul mintii lor sclipitoare. Sunt oameni generosi, care daruiesc din energia lor, din stiinta lor pentru evolutia celor din jur.

Roata: 21 iunie – 21 iulie

Persoanele nascute in Roata sunt oameni care nu pot sta locului o clipa. Sunt persoane mereu in miscare, care cu greu isi vor gasi un loc al lor. Din acest motiv se vor hotari cu greu chiar si sa-si intemeieze o familie. Sunt mereu in cautare de locuri noi, sunt adevarati deschizatori de drumuri, sunt oameni cu initiativa, care au mari sanse sa preia fraiele domeniului in care activeaza.

Citeşte mai mult pe ele.ro