Horoscop weekend 16-17-18 martie 2018. Luna Nouă în Peşti tulbură rănile bine ascunse, în funcţie de zodie!

Horoscop weekend. Sambata 17 martie, are loc Luna Noua din Pesti, eveniment astral ce are loc o singura data pe an.  O Luna noua reprezinta finalul unui ciclu si inceputul altuia nou cu durata de 28 zile. Luna Noua aduce o portie de vigoare, energie si initiativa atat de benefica. Dar, ca la orice inceput, este nevoie mai intai de un final.
Romania TV
14 mart. 2018, 21:21
Horoscop weekend 16-17-18 martie 2018. Luna Nouă în Peşti tulbură rănile bine ascunse, în funcţie de zodie!

Luna Noua este momentul unei energii feminine magice si intunecate. Este momentul in care mergem adanc in noi pentru a ne recunoaste ranile principale si credintele ce ne conduc comportamentul. Este un moment de comuniune, adevar si sinceritate cu noi insine. Este cel mai provocator moment din ciclul lunar emotional al lunii.

Aceasta Luna Noua in Pesti are un caracter mai special. Ea aduce energia proaspata a unui nou inceput – sustinut si de energia sosirii primaverii, alt nou inceput – dar ne expune si in fata unor rani dureroase datorita alinierii apropiate de micuta planeta Chiron, supranumita si Vindecatorul de rani. Chiron a fost in Pesti de 8 ani pana acum si va parasi zodia Pestilor pentru a se muta in Berbec incepand din 18 aprilie 2018.

Acum ne scufundam in ultimele lectii pe care Chiron in Pesti ni le trimite, asa cum a tot facut-o in ultimii 8 ani, iar ele sunt foarte importante pentru ca Luna Noua le va scoate la suprafata fie ca ne plac fie nu.

Efectele Lunii Noi din 17 martie vor tine 4 saptamani, pana pe 15 aprilie cand are loc urmatoarea Luna Noua. Cel mai potrivit moment pentru a avea loc un nou inceput este in primele doua saptamani din acest nou ciclu lunar, anume pana la Luna Plina din 31 martie. 

Citeste aici totul despre Luna Noua in Pesti, ce rani adanci trezeste si ce sa facem ! 

Iata cum marcheaza Luna Noua din Pesti fiecare zodie in weekendul 16-17-18 martie 2018:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Da drumul la ceva ce te trage in spate. Cauta noul si starea de entuziasm ce vine la pachet cu el.

Iubeste-te neconditionat, crede ca toate lucrurile vin in viata ta pentru un motiv si pentru binele tau suprem. Nu trebuie sa fii perfect ca sa fii productiv si sa poti avansa. Tot ce ai nevoie acum este sustinere si relatii solide care te vor ajuta sa intelegi ca in fiecare om exista imperfectiuni si ca este foarte bine asa.

Afirmatia weekendului pentru Berbec: „Totul se afla in ordinea divina perfecta.” 

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Indiferent cat de mare este capacitatea creierului tau, nu vei putea sa faci prea mari schimbari pana cand nu te-ai confruntat cu aspecte dureroase din trecut care iti ingreuneaza sufletul si nu te lasa sa avansezi. Unele relatii pot pune presiune prea tare pe tine, altele pot fi prea superficiale. Cauta calea de mijloc cu suficienta credinta in oameni si cu granite sanatoase care te protejeaza de cei care muta raspunderi pe tine.

Afirmatia weekendului pentru Taur: „Eu sunt echilibrat si vesel.” 

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Fii bland cu altii, in special cu oamenii la care tii si nu lasa senzatiile interne de acum ce scot la suprafata vechi dureri sa te ghideze spre atitudini ce nu fac bine nimanui.

Te poti simti incapabil sa devii stalpul de sustinere dintr-o prietenie si sa fii acolo pentru toti cei ce au nevoie de tine, dar acesta nu este in esenta un lucru rau. Ai grija mai intai de nevoile tale si vezi pe parcurs ce poti face pentru cei ce ti-au cerut ajutorul pe masura ce iti recapeti tu energia si concentrarea.

Afirmatia weekendului pentru Gemeni: „Ma iubesc”.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Ana Bodea vrea un copil cu Valentin Butnaru: „Nu m-a cerut încă, dar îmi doresc!“
Fanatik.ro
Locul spectaculos din România, ascuns în Munții Retezat, pe care trebuie să-l vizitezi neapărat. Nu oricine poate să ajungă aici
Capital.ro
Putin cutremură planeta. Anunț ISTORIC la Moscova: Să fie conștienți cu ce se joacă
Playtech.ro
Reacţia lui Hagi când Loredana s-a aşezat lângă el! Nu a putut să reziste când a văzut decolteul vedetei. Imaginea momentului
DailyBusiness
Vestea momentului! Se acordă 2 zile libere în plus pentru o categorie de români!
Adevarul
De ce bebelușii spun „tata”, înainte să spună „mama” VIDEO
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Marii favoriți la Primăria Capitalei. Câți bani puteți câștiga, dacă pariați
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. „Ce rușine!”. Imaginile indecente pentru care Mădălina Ghenea a fost desfințată de fani
wowbiz.ro
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură. Nu rămâne așa”
Cancan.ro
Cine este și cu ce se ocupă soția lui Radu Mazăre, de fapt. Roxana e însărcinată în 4 luni!
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Ipoteză terifiantă în cazul morții Raisei, copila dispărută din Dolj și găsită fără suflare într-o râpă! Localnicii din zonă spun că ar fi fost spânzurată
Capital.ro
S-a decis interdicție totală în România. Nimeni nu mai are voie din 9 iunie, ora 07:00
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a divorțat
stirilekanald.ro
Șocant unde au găsit-o moartă pe Raisa, fetița de 2 ani dispărută din fața casei
substantial.ro
Descoperă rețeta salatei de legume la borcan: Gust de vară, prospețime și conveniență în bucătăria ta!
MediaFlux
Se dau 500 de lei de la STAT! Trebuie completată o banală hârtie
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'