Horoscopul lunii octombrie 2018. Pentru care zodie pasiunea devine obsesie

Horoscop lunar general - octombrie 2018. Luna octombrie se arată a fi una la fel de dinamică precum cea de dinaintea ei, dar la un nivel mai condensat. Așa se face că avem parte de mai multe zile în care se perfectează mai mult de un aspect astral important pe care ar trebui să le digerăm în răstimpul care urmează până la calupul care urmează. Dar haideți să urmărim pe larg cum anume ne tratează luna rece a lui Brumărel:

11 sept. 2018, 06:49
Horoscopul lunii octombrie 2018. Pentru care zodie pasiunea devine obsesie

Mercur (Balanță) careu Pluto Rx (Capricorn): mărul discordiei

Primul aspect astrologic notabil al celei de-a doua luni de toamnă este configurația distonantă de careu la care aplică Mercur din Balanță și Pluto retrograd din Capricorn, scrie astrodex.ro. În cursul sau în jurul zilei de 2, se prea poate să ajungem la tensiuni sau chiar certuri în cadrul parteneriatelor de viață și/sau de afaceri. Ideal ar fi să facem în așa fel încât să aplanăm orice scânteie înainte ca focul misuitor să se iște. În caz contrar, se poate ca status quo-ul să aibă cam mult de suferit.

Citeşte şi Horoscop DRAGOSTE săptămânal 10-16 septembrie 2018. Marte şi Venus îţi dau iubirea peste cap?

Venus retrogradează în Scorpion: pasiunea devine obsesie

Din 5 încolo, Venus se deplasează în sens aparent invers prin semnul exilului său nocturn, Scorpionul. Așa se face că, din această dată încolo, emoțiile și trăirile până atunci pasionale s-ar putea transforma în obsesii tulburătoare. De dorit ar fi să conștientizăm această pornire încă de timpuriu și să o înfrânăm până nu ajunge să transforme relația sentimentală într-una toxică. Parteriatele profesionale ar putea întâmpina dificultăți din cauza managerierii resurselor bănești.

Mercur intră în Scorpion, Mercur (Scorpion) opoziție Uranus retrograd (Taur): banii vorbesc

Data de 10 se distinge prin două evenimente astrale importante: Mercur intră în Scorpion, unde îi trimite un aspect tensionat de opoziție lui Uranus retrograd din Taur. Din această zi încolo, suntem mai puțin vorbăreți decât până acum, preferând să apelăm la mijloacele de comunicare non-verbală. În jurul sau în preajma acestei date, se prea poate să întâmpinăm dificultăți de ordin financiar sau să dăm dovadă de posesivitate. Să căutăm să fim frugali și să ne stăpânim pornirile.

Venus retrograd (Scorpion) careu Marte (Vărsător): tăierea aripilor partenerului

În cursul sau în jurul datei de 11, Venus retrogradă din Scorpion îi trimite un aspect distonant de careu lui Marte din Vărsător, semn că s-ar putea ca gelozia și posesivitatea care ne domină perioada aceasta să-și pună amprenta asupra relației de cuplu. De altfel, ne bucură de libertate în cuplu, dar în preajma acestei zile, se prea poate ca aceasta să aibă de suferit. Dacă nu avem motive reale să ne facem griji, poate ar fi bine să ne amintim că fără încredere nu facem nimic.

Mercur (Scorpion) trigon Neptun retrograd (Pești) careu Marte (Vărsător): iert, dar nu uit

Data de 19 se remarcă două configurații astrologice importante ale lui Mercur: cel favorabil de trigon cu Neptun retrograd din Pești și cel tensionat de careu cu Marte din Vărsător. Așa se face că în această zi dăm dovadă de mai multă intuiție, ghicind mai ușor ce se întâmplă în sufletul celui drag, dar ne exprimăm mai greu în cuvinte, ceea ce i-ar putea crea partenerului dificultăți de înțelegere. Poate nu ar strica să-i transmitem și în cuvinte ce ne dorim, nu doar prin semnale.

Mercur conjunct Jupiter (Scorpion): creștere pe dinăuntru

Data de 29 este marcată de conjuncția lui Mercur cu Jupiter din semnul Scorpionului. În cursul sau în preajma acestei date, vorbind despre trăirile noastre cu confidenții ne poate ajuta să le înțelegem mai bine și să ne punem ordine în sentimente. În caz contrar, acestea ne pot afunda și mai mult în stările mai puțin plăcute care ne-ar putea încerca perioada aceasta. Se dorește așadar să împărtășim emoțiile cu cei apropiați și să nu le lăsăm să ne afecteze prea tare zilele acestea.

Venus Rx conjunct Jupiter (Scorpion), Venus revine în Balanță, Mercur intră în Săgetător: sentimente și experiențe amestecate

Trei evenimente astrologice notabile se remarcă în ultima zi a acestei luni: conjuncția lui Venus retrograd cu Jupiter în Scorpion, întoarcerea celei din urmă în semnul domiciliului ei diurn și ingresul lui Mercur în zodia exilului său diurn. Așa se face că, în jurul sau în cursul acestei date, dăm dovadă de gelozie și posesivitate, mai apoi se poate să fim cam nehotărâți, posibil pentru că ne vine greu să privim lucrurile pragmatic, în adevărata lor lumină. Se recomandă înțelepciune.

După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, cea de-a doua lună de toamnă rivalizează cu anterioara, poate nu chiar în ceea ce privește multitudinea de evenimente astrale importante, dar cu siguranță în ceea ce privește intensitatea lor nu se lasă mai prejos. Dat fiind că anotimpul acesta este unul al muncii, se recomandă să ne lăsăm pe tânjeală prea ușor și să menținem ritmul.

Mișcarea planetelor și evenimente astrologice

Soarele tranzitează Balanța până pe 23 octombrie ora 14:22, când poposește în Scorpion;

Lună Nouă în Balanță pe 9 octombrie ora 6:47, Lună Plină în Taur pe 24 octombrie ora 19:45;

Mercur se mișcă prin Balanță până pe 10 octombrie ora 3:40, momrnt în care intră în

Scorpion, sem pe care-l tranzitează până pe 31 octombrie ora 7:40, când poposește în Săgetător;

Venus se mișcă în sens direct prin Scorpion până pe 5 octombrie ora 22:04, moment în care începe să retrogradeze, urmând ca pe 31 octombrie ora 22:46 să revină în Balanță;

Marte continuă să tranziteze Vărsătorul;

Jupiter se mișcă prin Scorpion toată luna;

Saturn se deplasează prin Capricorn întreaga lună;

Uranus retrogradează prin Taur toată luna;

Neptun retrogradează în Pești pe tot parcursul lunii;

Pluto retrogradează prin Capricorn toată luna.

Horoscopul lunii octombrie pentru zodia Berbec

În cursul sau în jurul zilei de 2, se prea poate să apară unele probleme în cadrul parteneriatului de viață și/sau de afaceri din pricina statutului social de care se bucură unul dintre voi. Din 5 încolo, se pot ivi și unele dificultăți de ordin financiar. După data de 10, comunici ceva mai bine cu cel drag sau cu asociatul/a, indiciu cum că s-ar putea să reechilibrați ușor raportul de forțe dintre voi.

În cursul sau în jurul datei de 10, pot reveni problemele bănești. În cursul sau preajma lui 11, nu împrumuta sume mari prietenilor și nu investi în proiecte care nu prezintă garanții. În cursul sau jurul lui 15, banii ajuns să monopolizeze iar orice discuție. În cursul sau în preajma lui 19, ar fi bine să asculț ce zice intuiția în ceea ce privește unii amici, planuri de viitor sau proiecte de grup.

Citeşte şi Horoscop Oana Hanganu: Venus în Scorpion, se anunţă turbulenţe în relaţii până în ianuarie 2019

În cursul sau în preajma lui 29, chestiunile financiare intră iar în colimatorul astral. În cursul sau jurul lui 31, se pot ivi iar dificultăți economice. Din 31 încolo, pot apărea unele tensiuni în raport cu persoana iubită și/sau partenerul de afaceri. Pe de altă parte, se deschide o perioadă favorabilă cursurilor de perfecționare/reconversie/calificare, plecărilor la mari de serviciu sau personale.

Horoscopul lunii octombrie pentru zodia Taur

În cursul sau în jurul zilei de 2, pot apărea tot felul de provocări pe plan profesional: termene-limită greu de respectat, sarcini profesionale în premieră sau care nu figurează pe fișa postului. Din 5 încolo, se prea poate ca atmosfera din parteneriatul de viață și/sau de afaceri să nu mai fie chiar atât de dulce. După data de 10, comunici însă mai eficient cu cel drag și/sau asociatul/a.

În cursul sau preajma aceleiași zile, pot interveni însă unele probleme pe plan relațional amoros sau profesional. În cursul sau jurul lui 11, pot apărea discuții în contradictoriu cu partenenerul de viață și/sau afaceri. În cursul sau jurul lui 15, te înțelegi cu asociatul/a și/sau cel drag. În cursul sau în jurul lui 19, viața socială se mișcă bine, dar nu lăsa carieră să devină subiect de dispută.

În cursul sau în jurul zilei de 29, se întrevede un timp bun discuțiilor cu asociatul/a și cel drag. În jurul sau în cursul lui 31, pot interveni iar discuții în contradictoriu. Din 31 încolo, atmosfera la muncă ar putea fi ceva mai tensionată decât de obicei. După data de 31, se deschide o perioadă bună pentru negocieri, tranzacții, legarea de parteneriate, dar nu fără a le cântări bine din timp.

Horoscopul lunii octombrie pentru zodia Gemeni

În cursul sau în preajma lui 2, s-ar putea să dai dovadă de gelozie și posesivitate. Din 5 încolo, se prea poate să comunici mai bine cu colegii de muncă. În cursul sau în jurul lui 10, poți avea parte de unele dificultăți pe plan profesional sau în ceea ce privește sănătatea. În cursul sau în jurul lui 11, pot interveni provocări la serviciu care îți arată la ce nivel te afli cu adevărat pe acest plan.

În cursul sau în jurul zilei de 15, se poate să ai parte de unele reușite notabile pe plan profesional. În cursul sau în preajma lui 19, te afli într-o stare de spirit bună, dar s-ar putea să o supună la test dificultățile de la serviciu. În cursul sau în jurul datei de 29, vei ieși învingător/oare de pe urma acestor probe de care ai parte pe plan profesional. Trebuie doar să tragi de tine mai tare acum.

În cursul sau în preajma zilei de 31, poți trece iar prin obstacole pe plan profesional sau în raport cu sănătatea, dar nu te lăsa pradă lor și vei reuși să le faci față. Din 31 încolo, se arată o perioadă bună pe plan amoros și în raport cu copiii, semn că burlacii/ăcițele pot găsi pe cineva potrivit. După 31, comunici mult mai eficient decât de obicei cu persoana iubită și partenerul de afaceri.

Horoscopul lunii octombrie pentru zodia Rac

În cursul sau în preajma lui 2, părinții tăi ar putea fi tentați să se implice prea mult în viața ta de cuplu, ceea ce riscă să nu se termine tocmai bine. Din 5 încolo, se poate ca atmosfera din cadrul cuplului sau în raport cu copiii să aibă de suferit. După 10, s-ar putea totuși să comunici mai bine cu ei. În cursul sau jurul aceleiași zile, vezi cum te împarți între viața socială și partenerul tău.

În cursul sau în jurul zilei de 11, încearcă să nu dai dovadă de gelozie și posesivitate. În cursul ori în preajma lui 15, se prea poate să întâlnești o persoană care-ți va pune inima pe jar. În cursul sau în jurul lui 19, te afli într-o stare de spirit bună, dar s-ar putea să-ți dea totuși târcoale un fel de neîncredere la adresa partenerului În cursul sau preajma lui 29, aceasta revine însă la locul ei.

În cursul sau în jurul lui 31, se prea poate să apară unele situații în care îți vine greu să te împarți între viața socială și cea sentimentală. După data de 31, atmosfera din interiorul familiei ar putea avea de suferit. Din aceeași dată încolo, comunici mai bine cu colegii de muncă și parcă reușești să faci mai multe într-un timp mai scurt. Lucrurile se leagă bine pentru tine pe plan profesional.

Horoscopul lunii octombrie pentru zodia Leu

În cursul sau în jurul lui 2, s-ar putea să ai parte de unele provocări pe plan profesional, generate cel mai probabil de neînțelegeri cu colegii de muncă sau probleme cu aparatura de la birou. Din 5 încolo, atmosfera din familie s-ar putea să fie mai înnourată decât pân-acum, dar după data de 10, se prea poate să comunici mai bine cu membrii familiei. Poate vă face să fiți mai realiști.

În cursul sau în jurul lui 11, nu lăsa familia să se amestece în bucătăria internă a cuplului pe care îl formezi cu partenerul. În cursul sau în jurul lui 15, se artă un timp al momentelor frumoase în familie. În cursul sau în jurul lui 19, dacă treci prin greutăți în cuplu, apelează la familie. În cursul sau în jurul lui 29, se arată din nou clipde de neuitat în compania celor dragi din familie.

În cursul sau în jurul datei de 31, se pra poate să te împarți cu dificultate între viața de carieră și cea de familie. Din 31 încolo, nu te baza prea multe pe abilitțile tale de socializare și comunicare pentru că nu vor fi tocmai la cel mai ridicat nivel. După aceeași dată, viața amoroasă se mișcă într-o direcție mai bună, semn bun pentru burlacii/ăcițele acestui semn în căutarea partenerului.

Horoscopul lunii octombrie pentru zodia Fecioară

În cursul sau în jurul zilei de 2, nu te arunca la cheltuieli prea mari și limitează-te la ceea ce ai pe lista de cumpărături. După data de 5, nu te baza prea mult pe flerul și carisma ta, dar mizează după 10 pe abilitățile tale de comunicare și socializare. În cursul sau în preajma zilei de 10, se prea poate să te ali într-o dispoziție conflictuală și să intri în tot felul de dezbateri aprinse inutile.

În cursul sau în preajma zilei de 11, pot interveni provocări la serviciu, generate cel mai probabil de lipsa de comunicare dintre tine și colegii de muncă sau de probleme pricinuite de aparatura de la birou. În cursul sau în jurul zilei de 15, ședințele de atunci se finalizează în favoarea ta. În cursul sau în preajma lui 19, comunici bine pe plan profesional, dar nu scapi de unele provocări.

În cursul sau în jurul zilei de 29, abilitățile tale de comunicare și socializare te scot iarăși din unele încurcături. În cursul sau în jurul lui 31, caută să nu intri în conflicte cu cei din jurul tău. Din 31 încolo, s-ar putea să se rărească oportunitățile de a-ți suplimenta veniturile și/sau valorifica economiile, dar vestea bună este că pari să comunici mai eficient cu membrii familiei.

Horoscopul pentru celelalte zodii AICI.