Horoscopul primăverii. Urmează luni de schimbări radicale şi decizii rapide. Previziuni complete pentru fiecare zodie

Multe zodii vor avea un început de primăvară mai dificil, dar astrele se vor revanșa oferindu-le ocazii frumoase să își îmbunătățească viața. Iar cei care vor o schimbare, fie ea în carieră sau în viaţa sentimentală, sunt încurajaţi de astre să acţioneze cât mai repede, se arată în horoscopul primăverii.

18 mart. 2018, 08:01
Horoscopul primăverii. Urmează luni de schimbări radicale şi decizii rapide. Previziuni complete pentru fiecare zodie

Horoscopul primăverii pentru zodia Berbec

E timpul să faci un pas mare înainte!

Primăvara aceasta, lasă în urmă dezamăgirile și găsește alte obiective care să te motiveze. În următoarele luni, o poți lua de la capăt să îți reconstruiești fericirea.

În următoarele trei luni, trebuie să cauți idei noi sau să încerci să îți schimbi meseria. Din aprilie, Luna nouă arată deja o schimbare în bine, fie un alt loc de muncă, fie proiecte care îți vor aduce profit mai târziu. Luna mai poate fi o lună prosperă și poate marca începutul unei perioade lungi cu evenimente frumoase și cu multe bucurii în familie. 

Cele mai importante momente astrale

6 martie – Venus și Mercur intră în zodia ta și vor genera schimbări benefice pe toate planurile. Trebuie doar să fii pregătită pentru ele, să îți dorești să faci un pas înainte și să lași eșecurile din trecut în urma ta.

15 aprilie – Luna nouă din zodia Berbecului îți deschide o ușă nouă în carieră și îți scoate în cale oameni care îți vor arăta care este cel mai potrivit domeniu pentru tine. Dacă ești nemulțumită de profesia ta, vei găsi la timpul potrivit un loc de muncă mult mai bun.

Zodia Taur

Planurile de cuplu, în pericol

 

Cere mai multă atenție și mai multă deschidere partenerului de viață. Aveți nevoie de o colaborare strânsă în tot ceea ce faceți, mai ales dacă apar situații neplăcute din lipsa banilor.

Primăvara aceasta, este posibil ca zodia ta să se confrunte cu probleme financiare, care vor avea efecte directe nedorite asupra relației de cuplu. Trebuie să vă susțineți unul pe celălalt și să treceți cu răbdare peste această perioadă, spune horoscopul primăverii. Poate că vei fi nevoită să îți schimbi stilul de viață, să alegi alte priorități și să faci niște compromisuri, dar va fi spre binele tău.

Cele mai importante momente astrale

8 martie – Jupiter își începe retrogradarea în Scorpion, ceea ce poate fi un semnal negativ pentru zodia ta în plan financiar și amoros. Va urma o perioadă mai lungă cu diverse obstacole și neîmpliniri în cuplu, dar puteți trece peste ele doar dacă sunteți uniți.

15 mai – Luna nouă din zodia Taurului aduce iar norocul în viața ta. Perioada mai dificilă de la începutul primăverii va rămâne în urmă și vei descoperi soluții salvatoare la problemele cu care te confrunți.

Zodia Gemeni

Muncești mai mult, dar te și distrezi!

Astrele te vor ajuta să câştigi mai bine din această primăvară, dar vei simţi şi presiunea unei slujbe noi sau a unei funcţii de conducere. Fii optimistă, pentru că poți realiza mai mult decât credeai! 

Astrele benefice vor influenţa pozitiv planurile tale ambiţioase, în următoarele luni. Conjunctura specială care se crează la serviciu te ajută să îţi rotunjeşti câştigurile şi, eventual, să scapi de datorii. În aprilie, ar fi bine să te fereşti să mai iei vreun credit de la bancă, să nu îţi obligi familia să facă noi sacrificii. Iar, în luna mai, încearcă să te relaxezi într-o călătorie pe meleaguri exotice.

Cele mai importante momente astrale

22 martie – Mercur își începe retrogradarea în semnul Berbecului, iar poziția lui te poate afecta în relațiile profesionale, pe care trebuie să le tratezi cu multă diplomație. Te poți aștepta și la câteva pierderi financiare, dar acestea vor fi minore, mai mult din cauza unor capricii.

24 aprilie – Venus intră în zodia ta și va pune accentul pe relaxare, pe călătorii, pasiune, descoperiri și activități noi. Încearcă să organizezi cât mai curând o vacanță din care să te întorci odihnită.

Horoscopul primăverii pentru zodia Rac

O nouă șansă la dragoste

Venus va readuce pasiunea în viaţa ta şi te va învăţa să ai mai multă încredere în dragoste. Din luna mai, poți descoperi că viața are mai mult farmec lângă un om care te apreciază!

Vei avea mult de muncă, dar vei alege un drum mai bun. În a doua jumătate a lunii martie începi să câştigi mai bine fie datorită unei slujbe noi, fie datorită unei funcţii mai bine plătite. O nouă perioadă cu schimbări semnificative se anunţă în a doua jumătate a lunii mai, când zodia ta va fi vizitată de Venus. În acea perioadă, poți descoperi un om care va conta mult pe viitor pentru tine.

Cele mai importante momente astrale

17 martie – Luna nouă din Pești îți aduce o perioadă mai bună din punct de vedere financiar. Vei câștiga și tu mai bine, dar va avea o situație prosperă și partenerul tău de viață sau capul familiei, dacă acesta este tatăl tău.

19 mai – Venus intră în semnul Racului cu multe vești bune, cu multă sănătate, pentru cei care au probleme medicale, și cu mai multe evenimente sociale. Poți întâlni oameni frumoși de care vei avea nevoie!

Zodia Leu

Bucură-te de viața de familie!

Vei avea o primăvară cu evenimente deosebite în viaţa personală şi în familie. Datorită lui Venus, vei reuşi să-ţi împlineşti un vis pe care îl împărtăşesc şi persoanele dragi ţie.

Căsnicia, dragostea, copiii şi bucuriile simple îţi vor face viaţa senină, în următoarele luni. Singurul lucru de care trebuie să te fereşti este să faci vreo schimbare în carieră, pentru că nu merită să riști stabilitatea de care te bucuri acum pentru un profit iluzoriu. Dacă primești, totuși, o ofertă serioasă și ești sigură că va fi în avantajul tău pe termen lung, atunci merită să te gândești serios.

Cele mai importante momente astrale

6 martie – tranzitul lui Venus în zodia de Foc a Berbecului pune accentul pe dragoste și pe viața de familie. Venus va fi în expansiune şi va aduce o mulţime de veşti bune în plan personal, mai ales dacă vrei să faci mai multe pentru familia ta!

15 mai – va fi Lună nouă în Taur, un moment bun pentru zodia ta din punct de vedere al proiectelor de amploare. Dacă vrei să începi o activitate care se va întinde pe o perioadă lungă de timp, vei avea sprijinul astrelor.

Zodia Fecioară

Păstrează cu grijă tot ce e frumos în viața ta!

Atenţia ta se va concentra asupra muncii şi asupra bugetului, pe care vei reuşi să îl foloseşti mult mai eficient. Iar Luna nouă te va ajuta în proiectele tale de suflet şi în relaţia de dragoste.

Venus și Luna sunt două astre deosebit de generoase cu zodia ta în această primăvară. Venus tranzitează Berbecul și Taurul până la jumătatea lunii aprilie, oferindu-ți mai multe ocazii să îți îmbunătățești viața de cuplu. Dacă eşti singură, luna mai este cea mai indicată să îţi cauţi o nouă iubire. Câştigurile tale nu vor spori în mod excepţional, dar vei reuşi să păstrezi ceea ce ai adunat până acum, se arată în horoscopul primăverii.

Cele mai importante momente astrale

6 martie – intrarea lui Venus în Berbec impulsionează activități noi în cuplu și vă ajută să descoperiți lucruri care vă unesc mai mult ca oricând. Pe de altă parte, Venus te sfătuiește să îți consolidezi economiile și să nu risipești banii pe cheltuieli inutile.

15 mai – Luna nouă din Taur este unul dintre cele mai frumoase momente ale primăverii pentru zodia ta. Influența ei va fi de bun augur pentru o călătorie în doi sau chiar pentru o relație nouă.

Citeşte mai multe pe revista Unica