Horoscopul săptămânii: Zodiile primesc veşti bune în prag de Sărbători

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în această săptămână.

RomaniaTV.net
18 dec. 2017, 08:00
Horoscopul săptămânii: Zodiile primesc veşti bune în prag de Sărbători

RAC

Trebuie să îi acorzi mai multă atenţie partenerului de viaţă în aceste zile, mai ales dacă recent a trecut printr-o situaţie neplăcută. Are nevoie de suportul şi dragostea ta deşi nu ţi le cere, însă le doreşte în sinea lui mai mult decât orice pe lume. Dacă eşti singură, perioadă Sărbătorilor îţi poate aduce acel prinţ pe care îl aştepţi de multă vreme, însă pentru ca acest lucru să se întâmple trebuie să participi la toate petrecerile care se anunţă!

Citeşte şi Adevărul crud pe care zodiile nu ar vrea să-l afle

În această săptămână poate fi momentul tău de glorie, asta dacă ştii pe sub pielea cui să te bagi. Chiar dacă vei avea multe lucruri de făcut la locul de muncă, îţi vei găsi timp să te concentrezi pe o pasiune de-a ta care îţi poate aduce bani frumoşi. E perioada Sărbătorilor, aşa că dacă te axezi pe cadouri handmade tradiţionale, te vei trezi cu buzunarele pline spre sfârşitul săptămânii.

LEU

Spune adio problemelor sentimentale mai vechi şi încearcă să uiţi tot ce a fost rău până acum. E momentul să o iei de la capăt şi cu siguranţă acest lucru trebuie să se întâmple fie singură, fie în compania unui alt bărbat. În cazul în care relaţia ta este una fericită, e posibil să fii surprinsă şi mai mult cu dovezile lui de iubire. Aşteaptă-te la cadourile pe care ţi le-ai dorit tot anul!

Banii nu sunt o prioritate pentru tine, poate pentru că nu duci lipsă de ei. Te concentrezi pe muncă şi încerci pe cât posibil să laşi totul în regulă înainte de a intra în concediul de Sărbători. Faptul că eşti conştiincioasă îţi va aduce multe laude din parte şefilor, însă din păcate acest lucru se va uita până te vei reîntoarce tu la muncă.

Citeşte şi Horoscop Mariana Cojocaru. Luna Capricornului aduce schimbări majore. Previziunile pentru fiecare zodie în parte VIDEO

FECIOARA

Nimic nu stă în calea fericirii tale atât timp cât ştii să te porţi. E momentul să fii puţin mai hoaţă cu partenerul tău de viaţă atunci când vrei să obţii ceva. Nu e vorba de minciuni mari sau de o prefăcătorie gravă, ci de mici artificii pentru ca totul să fie mai simplu. Cei avea parte de Sărbători minunate dacă ştii să acţionezi cum trebuie, iar el va fi fericit datorită comportamentului tău mult mai drăgăstos ca înainte.

Nu eşti o persoană cheltuitoare, ci mai degrabă echilibrată. Cu toate acestea, există câteva perioade pe an în care nu te uiţi la bani şi cumperi tot ce îţi doreşti. E momentul pentru daruri, aşa că cei dragi vor fi extrem de fericiţi pentru atenţia pe care le-o acorzi. Chiar dacă îţi vei goli puţin buzunarele, te vei simţi împlinită şi fericită.

Citeşte continuarea pe Eva.ro.