Imagini cu Anastasia Cecati mireasă. Vezi cât de frumoasă era în ziua nunţii

Anastasia Cecati a fost înjunghiată mortal de către propriul soţ în apartamentul ei din Chişinău. După atac, bărbatul s-a sinucis aruncându-se de la etajul 7 al clădirii. Actriţa devenise mamă în urmă cu trei săptămâni iar în apartamentul unde a avut loc crima se afla şi bebeluşul pe care ea îl avea chiar cu ucigaşul. Anul trecut cei doi s-au căsătorit, iar în ziua nunţii Anastasia radia de fericire şi frumuseţe. 

20 feb. 2018, 19:48
Imagini cu Anastasia Cecati mireasă. Vezi cât de frumoasă era în ziua nunţii

Noi dezvăluiri despre artista ucisă de propriul soţ în faţa bebeluşului lor! Anastasia Cecati a fost înjunghiată, iar soţul ucigaş s-a aruncat apoi de pe bloc. Victima era una dintre cele mai frumoase femei din Republica Moldova, o tânără care reuşise să pătrundă şi în lumea showbizului românesc. 

Citeşte şi: Detalii uluitoare despre soţul Anastasiei Cecati. Alexei Mitachi mergea la un psiholog, divorţul de prima soţie l-a distrus

Anastasia Cecati, cunoscută sub pseudonimul de Anastasia Cia, avea 31 de ani, era cântăreaţă, actriţă şi model. Tânăra a apărut pe coperta unor reviste celebre dar şi într-un videoclip al renumitului DJ Basshunter. ea devenise cunoscută şi în Dubai, după ce şi-a prezentat o linie de haine.

Prietenii şi fanii actriţei sunt în stare de şoc. Ramona Gabor, o foarte bună prietenă a Anastasiei a postat un mesaj cutremurător: „Atât de frumoasă, întotdeauna acolo să ajute şi să dea un sfat! Mi-a rupt inima vestea că tu nu mai eşti printre noi”, a scris Ramona pe pagina sa de socializare.

Vezi şi: Familia Anastasiei Cecati rupe tăcerea şi face mărturii cutremurătoare, vezi prin ce chinuri a trecut actriţa

Alexei Mitachi a fost anterior căsătorit cu Elena, o femeie pe care a iubit-o foarte mult, spun colegii lui de facultate. El era un băiat cu carismă, avea cele mai bune rezultate, și de regulă, mai timid decât ceilalți din grupă.

”Soția lui era diferită la temperament. Era posesivă și foarte geloasă. Practic, din acest motiv, el s-a îndepărtat de noi. Nu venea la petrecerile, întâlnirile noastre, nici la serile de gală. Dacă venea, venea doar cu ea. Încă de pe băncile facultății avea planuri foarte mari în stomatologie, pe care – o bună parte – și le-a realizat ulterior”, povesteşte un coleg de facultate.  

Medicul a divorţat anul trecut de prima lui soţie, urmând o perioadă dificilă pentru el. După divorț, a suferit mult – motiv pentru care începuse să frecventeze biroul unui psiholog care are oficiul la ULIM. 

Cu prima soție are o fetiță de patru anișori. 

„La începutul verii m-a sunat și mi-a zis că vrea să se căsătorească, deși nu avea încă o iubită. La scurt timp a revenit cu un apel și mi-a zis că a găsit pe cineva, că e foarte frumoasă, e din alea alese și că e decis să rămână cu ea. Mi-a trimis câteva poze de-ale ei și un clip în care ea cântă”, continuă una dintre colege. 

Nunta lor a avut loc pe 11 august, în afara țării, într-o destinație exotică.

Cu noua soție s-ar fi cunoscut în cabinetul lui stomatologic, nu în Dubai, așa cum se vehiculează în presă. 

Vezi şi: Ultima imagine cu actriţa din Las Fierbinţi înainte de fi ucisă de soţ

Alexei Mitachi provine dintr-o familie cumsecade. Tatăl său este, de asemenea, medic stomatolog. De fapt, „Alic” a crescut în cabinetul stomatologic al tatălui său. Mai are o soră pleacată peste hotare și un frate care învață stomatologia la Iași.