În ce situaţie a ajuns Gabi Torje, fotbalistul pe care Dinamo îl vindea în 2011 cu 5 milioane de euro

Cariera lui Gabriel Torje (28 de ani) a intrat pe o trasă descendentă, iar experiența de la Dinamo, din a doua jumătate a sezonului trecut, nu a făcut decât să adâncească prăpastia în care pare că a căzut fotbalistul. Trecut pe linie moartă de Florin Bratu după doar câteva meciuri, mijlocașul și-a încheiat conturile cu gruparea din Ștefan cel Mare, la care a fost împrumutat în ultimele 6 luni.

10 aug. 2018, 13:25
În ce situaţie a ajuns Gabi Torje, fotbalistul pe care Dinamo îl vindea în 2011 cu 5 milioane de euro

Torje a redevenit jucătorul lui Akhmat Grozny, formație la care mai are contract încă un an, scrie digisport.ro. Rușii nu îl mai doresc însă pe fotbalistul român, care se antrenează singur în țară. Agentul său încearcă să-i găsească echipă, însă lucrurile se mișcă greoi, în condițiile în care Torje a bifat doar 8 meciuri în tricoul lui Dinamo, în ultimul sezon.

Citeşte şi Dinamo – Voluntari 2-1: „Câinii” sunt lideri în Liga 1

În play-out, jucătorul nu a fost folosit deloc de Florin Bratu și, în loc să fie o nouă rampă de lansare, așa cum fusese în urmă cu 7 ani, Dinamo a reprezentat mai degrabă continuarea unui coșmar care pare că nu se mai termină pentru Torje.

Micuțul mijlocaș a primit „verde” din partea lui Akhmat Grozny să își găsească echipă până la finalul lunii august. În caz contrar, va trebui să se prezinte în Rusia, la formația de care aparține.

În cariera sa, Torje a jucat la Poli Timișoara, CFR Timișoara, Dinamo, Udinese, Granada, Espanyol, Konyaspor, Osmanlispor, Terek Grozny, Karabukspor și Akhmat Grozny. Udinese l-a luat de la Dinamo în 2011, pentru 5 milioane de euro, și l-a cedat definitiv la Terek, în 2016, pentru doar un milion de euro.