Încă un şef din primărie a recunoscut că ştia de sclavii din Argeş VIDEO

Şefii Primăriei din Berevoieşti au ştiut şi au tăcut. După ce unul din viceprimari a rupt tăcerea recunoscând că romii acuzaţi de sclavagism sunt rude apropiate ale primarului, acum e rândul unui alt fost edil să facă mărturisiri exclusive la România TV. Romică Danciu spune că a ştiut de moartea unui om fără căpătâi în timp ce era abuzat de romi, dar n-a fost curios să afle detalii.

17 iul. 2016, 12:22
Încă un şef din primărie a recunoscut că ştia de sclavii din Argeş VIDEO

Romică Danciu, fost viceprimar al comunei Berevoieşti, recunoaşte cu nonşalanţă că a aflat de tragedia petrecută în curtea romilor, dar nu a reacţionat în niciun fel.

Citeşte şi Dezvăluiri cutremurătoare despre sclavii de la Berevoeşti. Inclusiv primarul i-ar fi folosit la muncă

Ştiu că s-a întâmplat cu unul acum un an sau acum doi ani… S-a întâmplat… Au zis că au căzut lemne, ceva pe ei. Ce să cauţi la ţigani, acolo, să vezi din ce cauză a murit, dacă n-aveam legătură cu ei?!„, a spus acesta.

Un alt fost viceprimar al comunei Berevoieşti, Ion Lascău, a vorbit sâmbătă, pentru România TV, despre cazul care a oripilat o ţară-ntreagă.

Citeşte şi Detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul de sclavie din Argeş. Doi oameni au murit din cauza torturii

Ştiau toţi (de sclavi n.r.), domnule! Ăsta, Furdui Vasile, care e legat acum si tot clanul era în legătură cu primarul bătrân şi ăl tânăr, ce mai la deal la vale?! Venea zilnic acolo, în primărie, şi intra ăsta Furdui Vasile şi copiii lui, erau 40 de familii şi cu 40… 80 de familii botezate, cununate. Eh, ştia de toate! Nu era clar? Da, îmi e frică. Şi la toată lumea din comună îi e frică. Păi dacă s-a dat foc la case, la grajduri, la clai de fân, la mine a venit…„, a spus bărbatul.

Citeşte şi SCLAVI Berevoeşti ARGEŞ. Copii torturaţi şi batjocoriţi, o femeie le smulgea din cap smocuri de păr cu patentul