INCENDIU PUTERNIC la două imobile din Capitală GALERIE FOTO

Un incendiu puternic a izbucnit, luni după-amiază, la două imobile din Capitală. În zonă au intervenit de urgenţă mai multe echipaje de stingere ISU. Incendiul a fost stins după aproximativ două ore.

03 apr. 2017, 13:30

UPDATE 18.10: Incendiul izbucnit, luni după amiază, pe Strada Heliade între Vii din Capitală, care a afectat patru imobile, a fost stins după o intervenţie care a durat aproximativ două ore, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov.

Pentru a stinge focul care a cuprins podurile celor patru clădiri, pompierii au fost nevoiţi să decoperteze învelitoarea acoperişului, imobilele fiind lipite între ele, a spus Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov.

INCENDIU PUTERNIC la două imobile din Capitală

Un incendiu a izbucnit luni pe strada Heliade între Vii, în Capitală, potrivit purtătorului de cuvânt ISU Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile. Potrivit primelor informaţii, se pare că incendiul s-a produs în podul a două imobile, însă sunt afectate patru proprietăţi, deoarece sunt lipite între ele. Incendiul s-a produs cu degajări mari de fum. A ars în interiorul podurilor, fără flacără vizibilă din exterior.

Incendiu este localizat. In continuare se mai degaja fum. S-a procedat la decopertarea invelitorii acoperisului pentru a ajunge la focare„, a declarat Daniel Vasile, purtătorul de cuvânt ISU Bucureşti-Ilfov.

În zonă s-au deplasat de urgenţă şapte autospeciale de stingere.

Citeşte şi Incendiu de amploare la o fostă groapă de gunoi din Slatina. Intervenţia pompierilor este îngreunată din cauza fumului