Incident inedit cu un cerşetor român din Franţa, după ce o organizaţie i-a luat câinele cu forţa din braţe

Scene dramatice la Paris unde un cerşetor rom din Gorj a fost imobilizat pentru a i se lua câinele folosit să impresioneze trecătorii. Scena în care membrii unei asociaţii pentru protecţia animalelor au luat câinele a fost filmată şi postată de internet. 

07 oct. 2015, 14:58
Incident inedit cu un cerşetor român din Franţa, după ce o organizaţie i-a luat câinele cu forţa din braţe

Aceste imagini au provocat consternare în mediul online, iar peste 200.000 de oameni au semnat o petiţie pe care au înaintat-o Tribunalului din Lille pentru ca cerşetorul să-şi primească înapoi câinele, potrivit România TV.

Citeşte şi SCHIMBARE RADICALĂ a unui bătrân cerşetor, după ce a fost spălat şi hrănit de oamenii din oraş FOTO

Au venit mai multe persoane. O doamnă a început să îmi mângâie câţeaua. Şi eu i-am dat puţin la o parte şi m-am luptat cu ei, ca să nu mi-o ia. M-au trântit pe jos, m-au aruncat pe jos, ei pe mine, şi până la urmă au luat-o şi au plecat cu ea„, a declarat bărbatul.

 

Asupra cerşetorului planează acum alte acuzaţii. Câinele, conform certificatului pe care îl deţinea bărbatul, ar fi fost vaccinat luna trecută la un cabinet veterinar din Târgu Jiu. Numai că doctorul habar nu are de aşa ceva.

Citeşte şi I-a dat pizza crezând că e un cerşetor. Când şi-a dat seama de gafă, a cerut autograf

Persoana respectivă nu s-a prezentat la cabinet, nu se regăseşte în registrul cu evidenţa câinilor cu stăpân, ceea ce denotă că acest câine este furat„, a declarat medicul veterinar implicat.

Medicul le-a comunicat acest lucru şi reprezentanţilor Asociaţiei pentru Protecţia Animalelor din Franţa. Cerşetorul le-a povestit jurnaliştilor francezi că era foarte ataşat de câine, dar cei care i l-au luat spun că animalul ar fi fost drogat.