INCREDIBIL: Roboţii se pot SINUCIDE

Deşi pare incredibil, acesta s-ar putea să intre în istorie ca fiind primul caz în care un robot s-a îndreptat de bună voie spre propria pierzanie. Este primul caz de asemenea natură şi are mari şanse să fie şi singurul pentru o lungă perioadă de timp.

RomaniaTV.net
15 nov. 2013, 12:25

Este vorba de un robot care, în timp ce proprietarii unui apartament din Austria nu erau acasă, a pornit singur şi s-a deplasat pe o plită încinsă de la un aragaz. Mai departe, a rămas blocat pe respectiva suprafaţă, iar la scurt timp a explodat, provocând un incendiu. Cel puţin acesta este scenariul oferit cu încredere pomprierilor de către proprietarul apartamentului, scrie Playtech.ro.

„Nu ştiu ce să zic în legătură cu presupunerile de sinucidere ale unui robot, în schimb proprietarul insistă că dispozitivul era închis – este un mister cum ar fi putut să se activeze şi să ajungă pe plita încinsă”, a spus unul dintre pompierii de la faţa locului a unui reporter de la Daily Mail.

Citeşte şi Povestea ROBOTULUI construit acum 240 de ani care putea să SCRIE singur VIDEO

Cu toate că incendiul rezultat din eveniment nu a fost unul de proporţii, fumul acumulat în apartament şi pe casa scării a fost suficient pentru a transforma locuinţa într-una nelocuibilă pentru o perioadă de timp, notează Playtech.ro.

Doar asta a mai rămas din robotul care s-a sinucis: