INCREDIBIL! Tragedia din club a „aprins” minţile escrocilor. Familiile victimelor sunt căutate şi…

Tragedia care s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă în Clubul ”Colectiv” din București, locul în care au pierit uciși de flăcări și fum otrăvitor nu mai puțin de 27 de persoane, iar alte 158 au fost rănite, a ”aprins” imaginația bolnăvicioasă a infractorilor.

31 oct. 2015, 17:44
INCREDIBIL! Tragedia din club a „aprins” minţile escrocilor. Familiile victimelor sunt căutate şi…

Escrocii au încercat să profite de familiile greu încercate și le-au sunat, după tiparul folosit la metoda ”accidentul”, pentru a le cere bani în schimbul a diverse servicii.

Familiile supraviețuitorilor, dar și al celor care și-au găsit sfârșitul în flăcări au început să primească telefoane de la escroci care se oferă să îi ajute cu diverse medicamente, cu sânge sau cu cine-știe-ce facilități la un spital, scrie libertatea.ro.

Firește, totul contra unor sume considerabile, de ordinul miilor de euro. Mult prea loviți de soartă, dar și preocupați de soarta copiilor, fraților sau surorilor lor, bieții oameni nu au ”percutat” la această metodă abjectă a infractorilor de a stoarce bani.

Deocamdată, luimea nu a depus reclamații, ci s-a mulțumit doar să împrăștie zvonul din gură-n gură pentru ca nimeni să nu cadă în plasa indivizilor, cel mai probabil niște pușcăriași cu conexiuni în libertate.