Insula Iubirii 2015: Acestea sunt ISPITELE care vor testa DRAGOSTEA cuplurilor participante

Insula Iubirii 2015: Din 26 aprilie începând cu ora 20.30 Antena 1 va difuza un nou reality show, numit "Temptation Island – Insula iubirii", care va testa dragostea cuplurilor participante. SpyNews a intrat în posesia prezentărilor celor şase ispite şi vă prezintă în exclusivitate ce gânduri au acestea cu participanţii show-ului.

RomaniaTV.net
15 apr. 2015, 13:13

Insula Iubirii 2015: Cele patru cupluri care au decis să își supună relația testului suprem al încrederii în cadrul reality show-ului „Temptation Island – Insula iubirii” vor fi nevoite să facă față unei întrebări tulburătoare cât timp se vor afla în Thailanda: ‘Partenerul meu va ceda ispitei?”.

Șase femei dispuse să riște totul pentru a cuceri cei patru bărbați din competiție le vor face zilele mai frumoase domnilor și nopțile crunte doamnelor. Iată care sunt cele șase femei care își vor etala armele de seducție în Thailanda:

Symona Petre este o fire energică, pozitivă, dornică de noi experiențe. Iubește muzica, trăiește totul la intensitate maximă și nu se teme de tot ceea ce înseamnă provocare. Spune că nu are încredere în bărbați și este foarte suspicioasă în relații. Speră ca la „Temptation Island – Insula iubirii” să îşi găsească bărbatul mult visat.

„Tot ce mi-am dorit încă de mică este să devin faimoasă și cunoscută”, declară Valentina Neagu, care spune că este o persoană extrem de ambițioasă, perseverentă, care nu se lasă până nu obține ce-și propune. Îi place să se îmbrace provocator și să flirteze, dar consideră că este de datoria bărbaților să facă primul pas. Vrea ca la „Temptation Island – Insula iubirii” să cunoască oameni și locuri noi, să se distreze și, de ce nu, să își schimbe viața.

„Sunt sociabilă, plăcută, veselă, imprevizibilă, sunt foarte ambițioasă. Deseori lumea îmi spune că sunt fițoasă, dar nu este așa, nu mă manifest până nu cunosc oamenii, sunt foarte organizată și disciplinată, sunt extrem de critică și cu mine și cu cei din jur, în special cu cei dragi mie. Am o părere foarte bună despre mine, sunt orgolioasă și cred că pot face mai multe lucruri în același timp și că le pot face perfect”, a declarat Ana Vengher în cadrul prezentării sale, relatează SpyNews.

Citeşte şi  Radu Vâlcan şi Adela Popescu vor prezenta o EMISIUNE la Antena 1

Miki Ignat vrea ca reality show-ul să îi schimbe viața. A fost căsătorită de două ori și are o fetiță de 13 ani și jumătate. În timpul liber îi place să citească, să danseze, să meargă la teatru și la cinematograf.

Alexandra David se descrie ca fiind o fire emotivă. În timpul liber face foarte mult sport, călătorește, iese cu prietenii, dar nu îi place să meargă la cumpărături. Se înțelege foarte bine cu bărbații și iese în club pentru că îi place să danseze. Recunoaște că atunci când se îndrăgostește face cele mai mari prostii și este sufocantă.

Bianca Roman vrea să își găsească jumătatea la „Temptation Island – Insula iubirii”, chiar dacă această „jumătate” poate să fie deja prinsă într-o altă relație. Deține un salon de cosmetică și un magazin de haine în Brașov, dar în trecut a făcut compromisuri pentru a strânge banii necesari unor astfel de afaceri. Este foarte preocupată de aspectul ei exterior, merge zilnic la sală, este atentă la ce mănâncă și a apelat și la chirurgia estetică.