Întâlniri secrete Elena Udrea – Traian Băsescu înainte de arestarea fostului ministru al Dezvoltării

Elena Udrea ar fi avut întâlniri secrete cu fostul preşedinte Traian Băsescu înainte ca fostul ministru să fie plasat în arest la domiciliu în dosarul Microsoft, potrivit România TV. Sursa citată transmite că fostul ministru al Dezvoltării şi Traian Băsescu se întâlneau pe barcă, pe Lacul Floreasca. Unii jurnalişti susţin chiar că SPP-ul i-ar fi luat lui Băsescu o şalupă ca să se poată deplasa pe lacul de lângă Vila Lac 3.

RomaniaTV.net
10 mart. 2015, 19:33

Elena Udrea şi Traian Băsescu ar fi avut mai multe întâlniri nocturne, pe o şalupă, pe Lacul Floreasca. Dezvăluirea făcută de România TV reia o informaţie lansată în urmă cu o lună de Oreste Teodorescu, după ce Elena Udrea l-a acuzat că i-ar fi cerut bani în schimbul unor documente.

După mutarea Elenei Udrea în arest la domiciliu, Traian Băsescu declara într-o emisiune TV că a vizitat-o pe aceasta. Numai că niciunul dintre cei doi avocaţi ai Elenei Udrea, Alexandru Chiciu şi Marius Striblea, nu a confirmat întâlnirea din complexul de lux unde fostul ministru a fost plasat în arest la domiciliu. Potrivit România TV, vizita de încurajare invocată de Traian Băsescu se pare că s-a desfăşurat în altă parte. Mai exact, în seara în care Parlamentul aviza prin vot arestarea fostului ministru al Dezvoltării, atât Elena Udrea, cât şi Traian Băsescu s-ar fi îndreptat către sediul firmei Agro Green Nana, care are în arendă faimoasa moşie de la Nana. Sediul se află pe Intrarea Valului nr. 26, adică exact pe malul Lacului Floreasca. Vila Lac 3, reşedinţa fostului preşedinte Traian Băsescu, se află tot pe malul Lacului Floreasca.

Chiar şi după ce au început problemele cu DNA, Elena Udrea ar fi petrecut mai multe seri la sediul firmei Agro Green Nana, în discuţii cu apropiaţi, care se finalizau târziu în noapte.

 

Interesant este că imobilul de taină al PMP-iştilor, camuflat sub generoasa denumire de sediu de firmă, se află pe strada Intrarea Valului nr. 26, devenită faimoasă după ce Oreste Teodorescu, iritat de acuzaţiile Elenei Udrea la adresa lui, dezvăluia că e gata să facă publice date pe care le-ar avea despre nişte întâlniri nocturne ale Elenei Udrea cu Traian Băsescu.

„Imi rezerv dreptul sa o actionez in instanta pentru calomnie si insulta (n.red. pe Elena Udrea), iar banii pe care ii voi castiga sa-mi finanatez ancheta cu privire la conturile domniei sale din Dubai, si mai ales a traseelor nocturne pe care minunea din Plescoi le realiza cu barca de pe intrarea Valului nr. 26, pana la Vila Lac 3…”, a scris Oreste pe Facebook.