Interlopii din Galaţi care au bătut cu sălbăticie un frizer scapă de puşcărie

Interlopii din Galaţi care au bătut cu sălbăticie un frizer, pe motiv că i-a pus să stea la coadă, vor scăpa cu pedepse extrem de mici. Agresorii l-au lovit fără milă minute în şir, dar apoi au reuşit să-l convingă să-şi retragă plângerea. Aşa că vor fi judecaţi doar pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

22 iul. 2016, 06:02
Interlopii din Galaţi care au bătut cu sălbăticie un frizer scapă de puşcărie

Un frizer a fost snopit în bătaie pentru un tuns. Scena s-a întâmplat într-un salon de frizeri pentru bărbaţi din Galaţi. Scandalul a început după ce bărbatul i-a spus frizerului să îl tundă, iar acesta l-a rugat să mai aştepte puţin pentru că avea un alt client pe scaun. Acesta însă nu a vrut să aştepte, a devenit recalcitrant, astfel că frizerul a fost nevoit să îl scoată afară.

Citeşte şi: Snopit în bătaie pentru că a denunţat mafia lemnului. Imagini şocante de la o bătaie din Bistriţa VIDEO

Bărbatul s-a întors câteva minute mai târziu însoţit de mai mulţi prieteni şi l-au luat la bătaie pe frizer. Acesta a fost internat 8 zile, iar după ce i-au fost făcute mai multe investigaţii medicale, acesta a avut nevoie de alte 55 de zile de îngrijiri.

Agresorului i s-a întocmit dosar penal. Între timp, bărbatul a vrut să îi dea frizerului suma de 4.500 de euro, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Citeşte şi Un elev extrem de violent a terorizat o şcoală întreagă. Îşi ameninţă colegii cu cuţitul