Ioan Becali, transformare INCREDIBILĂ după aproape doi ani de PUŞCĂRIE

Ioan Becali a fost încarcerat pe 4 martie 2014, fiind condamnat la 6 ani şi 4 luni de închisoare în "Dosarul Transferurilor". După gratii, cel supranumit Giovani s-a schimbat mult, fiind doar o amintire a milionarului arogant care se credea "mafiot".

08 feb. 2016, 16:15
Ioan Becali, transformare INCREDIBILĂ după aproape doi ani de PUŞCĂRIE

Ioan Becali vrea să faca impresie bună pentru ca la sfarsitul acestei luni judecatorii vor lua in discutie cererea sa de eliberare conditionata. Pana acum, judecatorii i-au respins toate cererile de eliberare. Fostul impresar nu s-a dat insa batut, iar pe 24 februarie judecatorii vor decide daca-l elibereaza conditionat. „Mafiotul” s-a schimbat mult in ultimul timp, si asta pentru ca vrea sa arate ca merita sa fie lasat in libertate.

CITEŞTE ŞI Ioan Becali, de urgenţă la spital! Detalii de ultimă oră despre starea acestuia

„Daca inainte era arogant si le vorbea tuturor in nas, acum s-a transformat radical. Zambeste, vorbeste cu toata lumea, se adreseaza angajatilor inchisorii cu „domnule”, este numai lapte si miere. Ceilalti detinuti s-au frecat la ochi cand au vazut cat de mult s-a transformat Ioan Becali, nu le venea sa creada. Daca inainte nu baga lumea in seama si nu permitea mai nimanui sa se apropie de el, acum este extrem de sociabil. Ramane de vazut daca asta il va ajuta in fata instantei de judecata”, spun sursele Cancan.

CITEŞTE ŞI Umilinţă MAXIMĂ pentru fraţii BECALI. Ce s-a întâmplat DUPĂ GRATII