Ioana Tufaru, probleme grave de sănătate. Corpul îi cedează!

Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu, şi-a făcut degeaba operaţie de micşorare a stomacului. În loc să se ducă în jos, de la 90 de kilograme, ea aproape şi-a dublat greutatea, ajungând la 160 de kilograme. Ioana Tufaru mărturiseşte sincer că nu se poate abţine de la mâncare iar cu verziturile nu este deloc prietenă. Însă, are de suportat consecinţe grave!

11 oct. 2017, 17:28
Ioana Tufaru, probleme grave de sănătate. Corpul îi cedează!

Ioana Tufaru a ajuns ca aproape să nu se mai poată mişca, iar picioarele şi articulaţiile îi cedează din cauza greutăţii imense. Nici măcar asta nu o determină totuşi să ţină o dietă!

„Nu am probleme grave de sanatate. Am fost la medic ca am o usoara anemie. Ma confrunt insa cu durerile cauzate de greutate. Am ajuns in doi ani si un pic, de la 90 de kilograme, la 160. Stomacul meu s-a marit din nou si, dupa cum v-am spus, nu pot sa tin dieta. Nu sunt capra sa mananc doar verzituri, tot la pizza, hamburgeri sau o mancare consistenta, gatita, imi e gandul. Din pacate insa mersul pe jos a devenit o mare provocare. Obosesc repede, ma dor si articulatiile. Deh, consecintele supraponderabilitatii”, spune fiica Andei Călugăreanu.

Sursa: cancan.ro