Iohannis i-a cucerit pe americani. Un fost candidat la Casa Albă: Ar trebui să conducă Statele Unite ale Americii

Howard Dean, fost candidat la Casa Albă, l-a lăudat pe președintele Klaus Iohannis pentru că susține protestele și a scris că, măcar din acest motiv, ar trebui să conducă Statele Unite.

03 feb. 2017, 13:47
Iohannis i-a cucerit pe americani. Un fost candidat la Casa Albă: Ar trebui să conducă Statele Unite ale Americii

Dean, fost guvernator de Vermont, a fost candidat la Casa Albă în 2004. El l-a criticat pe actualul președinte american, Donald Trump, pentru modul în care a reacționat față de un protest de la Universitatea Berkeley din California.

Studenții au început să protesteze pentru că nu vor ca un jurnalist de la site-ul de extremă dreapta Breitbart News să susțină un discurs la universitatea lor. În replică, Trump a spus că dacă nu opresc manifestația le va tăia din bugetul instituției.

Howard Dean nu s-a arătat deloc încântat de atitudinea lui Donald Trump și, cu această ocazie, s-a referit în termeni laudativi la președintele României.

”Președintele României spriijină protestele împotriva Guvernului. Din acest punct de vedere, poate că Iohannis ar trebui să conducă Statele Unite ale Americii”, a scris, pe Twitter, Dean, acum consultant, scrie B1.