Ion Ţiriac, GEST URIAŞ făcut pentru ROMÂNI

Ion Ţiriac a anunţat că a finalizat toate demersurile pentru a construi un patinoar pe care îl va dona statului român.

20 sept. 2015, 05:59
Ion Ţiriac, GEST URIAŞ făcut pentru ROMÂNI

Ion Tiriac a promis in urma doi ani ca va construi un patinoar. Locul va fi Otopeni, desi initial patinoarul trebuia construit in Bucuresti.

„Gata, incepem sa punem caramida la Otopeni. Am terminat cu primar, cu notar, cu ministerul, acum ne apucam de patinoar. Am promis ca-l fac, il fac!”, a declarat Ion Tiriac.

CITEŞTE ŞI Lovitura INCREDIBILĂ dată de ION ŢIRIAC. Ce scrie presa din SPANIA

Ion Tiriac a vrut sa construiasca patinoarul la Bucuresti si a cerut ca municipalitatea sa-i puna la dispozitie terenul pe care urma sa construiasca patinoarul, insa din acel moment au inceput problemele. La nivel oficial, s-a spus ca „nu s-a gasit cadru legal” pentru finalizarea proiectului, dar Ion Tiriac nu a crezut in aceasta varianta, astfel ca a cautat un nou loc, iar patinoarul se va construi la Otopeni.

CITEŞTE ŞI Ion Ţiriac despre REGRETUL VIEŢII. „L-am blestemat pe Ilie Năstase!”

Pretul de constructie al patinoarului este estimat la 2 milioane de euro, iar termenul de executie este estimat la doar 60 de zile.

Ion Tiriac a mai anuntat ca are in pregatire noi proiecte pentru dezvoltarea sportului romanesc, urmand sa investeasca intr-o piscina olimpica si o academie de tenis.