Israela Vodovoz a fost înmormântată în secret, ÎN ISRAEL. Cine a participat la funeralii

Israela Vodovoz a fost repatriată și înmormântată, a dezvăluit avocata fostei balerine.

16 mart. 2018, 13:41
Israela Vodovoz a fost înmormântată în secret, ÎN ISRAEL. Cine a participat la funeralii

Israela Vodovoz a fost înmormântată în țara sa natală, Israel, scrie synews.ro. Totul s-a întâmplat în mare secret, în prezența copiiilor și rudelor apropiate. Trupul neînsuflețit al femeii de afaceri a fost ridicat miercuri de la IML, pentru a fi transportat în Israel. Ea a fost găsită moartă în baie pe 9 martie, dar decedase de mai multe zile. Israela avea 70 de ani.

Citeşte şi Israela Vodovoz, dată în judecată înainte să moară. Motivul, HALUCINANT

Israela Vodovoz a fost înmormântată joi, 15 martie, în ritualul specific religiei ei, potrivit avocatei sale. Copiii ei, Hyla și Ianiv, au fost cei care s-au ocupat de costurile necesare repatrierii femeii de afaceri.

„Trupul a fost repatriat și ieri a fost înmormântată cu toate ritualurile aferente,” a declarat Rodica Bucur, avocata Israelei Vodovoz. 

Înmormântarea din religia mozaică este foarte diferită de cea creștină

Israela Vodovoz a fost înmormântată conform tradiției din religia mozaică. Slujbele funerare sunt complet diferite de cele creștine. Evreii tratează cu mult respect corpul celui mort. După decesul

personei, urmează Taharah, o etapă reprezentată de spălarea trupului pentru îngropare. Sunt spuse rugăciuni pentru iertarea păcatelor decedatului, iar corpul este învelit într-o pânză albă, numită „tachrichim”. După învelirea trupului, corpul nu mai trebuie să fie atins de nimeni. La înmormântare au voie să participe doar fete mai mari de 12 ani și băieți peste 13 ani. Nepoatele Israelei, Ziv (16 ani) și Iuval (20 de ani) au fost cu siguranță prezenta la înmormântarea femeii de afaceri.