Iubita lui Şopârlă a snopit în bătaie patru oameni, printre care doi poliţişti. Cristina a fost internată la psihiatrie

Iubita lui Şopârlă, fostul component al trupei Animal X, a fost internată de urgenţă la Psihiatrie, după ce a snopit în bătaie patru oameni, printre care şi doi poliţiști. Totul s-a întâmplat într-un supermarket, unde tânăra a lovit o angajată în cap cu un peşte congelat. Nu este prima oară când fata este în centrul unui scandal: acum ceva vreme, ea l-a acuzat pe Şopârlă că a bătut-o şi i-a smuls părul.

07 ian. 2016, 07:13
Iubita lui Şopârlă a snopit în bătaie patru oameni, printre care doi poliţişti. Cristina a fost internată la psihiatrie

Cristina a avut un conflict cu o angajata dintr-un supermarket, s-a enervat și a lovit-o în cap cu un peşte congelat. Agentul de pază al magazinului a intervenit imediat și a încercat să o scoată afară, însă s-a ales cu un picior în nas.

Tânăra bătăuşă nu a ţinut cont nici măcar de oamenii legii. Când unul dintre poliţiştii ajunşi la faţa locului a încercat să o bage în maşină să o ducă la secţie, ea i-a dat un pumn în nas, iar agentul a căzut la pământ. Potrivit spynews, de acelaşi tratament a avut parte şi al doilea polițist, căruia i-a spart nasul.

Într-un final, agentul a reuşit să o bage în maşină, însă tânăra l-a lovit în organele genitale, iar polițistul şi-a pierdut cunoştinţa. În urma scandalului, Cristina a fost internată la Spitalul Clinic de Psihiatrie Alexandru Obregia.

Nu este de mirare că tânăra i-a bătut până și pe polițiști. Potrivit spynews, Cristina a făcut lupte și a învățat de la cei mai bun specialişti ai Armatei Române. Ea a fost antrenată să lupte corp la corp cu un inamic, să tragă cu arma automată și chiar să arunce grenade sau să folosească lansatorul de grenade.

Cristina a devenit cunoscută în urma relaţiei cu Şopârlă, fostul component al trupei Animal X, pe care l-a acuzat că a bătut-o crunt.

Cei doi s-au despărţit anul trecut, în luna noiembrie.