JIHADUL SEXUAL: Femei NECĂSĂTORITE trimise prin DECRET pentru SEX cu COMBATANŢII Statului Islamic

Cel puţin trei femei musulmane sunite din Malaezia au călătorit în Orientul Mijlociu pentru a se alătura militanţilor jihadişti ai Statului Islamic (SI), potrivit unui raport miercuri, informează agenţia DPA, citată de Agerpres.

28 aug. 2014, 06:02

Femei din Malaezia sunt trimise special pentru sex cu combatanţi jihadişti ai Statului Islamic. ‘Aceste femei se crede că s-au oferit pentru servicii sexuale combatanţilor SI care încearcă să stabilească o putere islamică în Orientul Mijlociu’, a declarat un oficial sub acoperirea anonimatului din serviciile de informaţii citat de portalul de ştiri malaezian Insider.

În iunie, combatanţii SI au emis un decret ordonând familiilor să-şi trimită femeile necăsătorite pentru Jihad al-Nikah sau jihadul sexual, aminteşte oficialul.

‘Acest concept poate părea controversat dar unele femei musulmane de aici afişează simpatie pentru lupta SI‘, a notat el.

Citeşte şi Povestea LOCALITĂŢII FĂRĂ BĂRBAŢI unde LOCUIESC 600 de FEMEI FRUMOASE: Nu am sărutat un bărbat de mult FOTO

El a mai spus că serviciile secrete din alte ţări au indicat că mai multe femei se află printre musulmanii suniţi din Australia şi Marea Britanie care s-au alăturat militanţilor din Orientul Mijlociu.

Citeşte şi Candidaţi la JIHAD: Australia a înfiinţat un SERVICIU SPECIAL

Conceptul de jihad sexual, dat printr-un edict clerical

Cei 600 de cetăţeni britanici care luptă alături de ei ‘includ femei musulmane britanice care nu luptă pe linia frontului, dar sunt implicate prin efectuarea jihadului sexual’, a afirmat el.

Conceptul de jihad sexual a fost raportat ca fiind inventat într-un edict din 2013 al unui cleric fundamentalist wahhabi, spunând femeilor să ofere servicii sexuale pentru a ajuta la moralul celor care luptă împotriva regimului lui Bashar al-Assad în Siria.

Primul ministru malaezian Najib Razak a condamnat miercuri militanţii pentru presupuse execuţii în masă şi uciderea civililor neînarmaţi în Siria şi Irak.Astfel de acţiuni sunt ‘contra credinţei noastre, culturii noastre şi umanităţii noastre comune’, a spus el. ‘Ele sunt împotriva învăţăturilor Profetului – un om de pace şi moderaţie – şi împotriva legii islamice, care propovăduieşte protecţia vieţii mai presus de toate’