Joachim Low, prima reacţie despre DEMISIE! Ce anunţ a făcut după eliminarea RUŞINOASĂ de la CM 2018

Germania a fost eliminată de la CM 2018 încă din faza grupelor, de pe ultimul loc, iar selecţionerul Joachim Low a făcut primele declaraţii despre demisie.

27 iun. 2018, 17:14
Joachim Low, prima reacţie despre DEMISIE! Ce anunţ a făcut după eliminarea RUŞINOASĂ de la CM 2018

Joachim Low a încercat să găsească explicații pentru înfrângerea din meciul cu Coreea de Sud.

„A trebuit să riscăm totul și să ne deschidem în apărare, nu mai puteam aștepta. S-au format adevărate găuri defensive și am primit acele goluri. În vestiar e o tăcere mormântală, e o dezamăgire uriașă. Nimeni nu putea vorbi după meci. Felicitări Suediei și Mexicului, noi nu meritam să mergem mai departe! Nu pot da vina pe echipă, a luptat enorm. Am încercat să ne concentrăm la maximum, dar nu am reușit combinațiile noastre obișnuite, n-am avut siguranță, nu ne-a ieșit jocul. Am tot vorbit despre cât de greu va fi la acest Mondial. Poate că ne-am crezut prea buni înainte de meciul cu Mexic”, a declarat Low. 

GERMANIA-COREEA DE SUD 0-2 şi MEXIC-SUEDIA 0-3 la CM 2018. Campioana mondială, ELIMINATĂ!

Selecționerul Germaniei a vorbit și despre posibilitatea de a-și da demisia din postul de selecționer, acesta urmând să ia o decizie în următoarele 24 de ore: „Merităm să fim eliminați. Totuși, nu putem subestima fotbalul german din cauza acestei eliminări. Responsabilitatea este a mea, dar nu pot vorbi acum despre vreo decizie în legătură cu demisia. Îmi va lua câteva ore să pot privi lucrurile clar. Vom vorbi mâine, vom vedea ce va fi”.