Jocurile Olimpice de la Rio Ceremonia de Deschidere LIVE STREAMING. Începe cel mai important eveniment sportiv al planetei

Jocurile Olimpice de la Rio Ceremonia de Deschidere. A 31-a ediţie a Jocurilor Olimpice de Vară se va deschide oficial vineri, la Rio de Janeiro. Ceremonia va dura 180 de minute, sâmbătă dimineaţa în România, între orele 2 şi 5.

05 aug. 2016, 17:42
Jocurile Olimpice de la Rio Ceremonia de Deschidere LIVE STREAMING. Începe cel mai important eveniment sportiv al planetei

Jocurile Olimpice de la Rio Ceremonia de Deschidere

Click aici pentru a vedea Ceremonia de Deschidere a Jocurilor Olimpice de la Rio sau aici sau aici

Este pentru prima oară când o ediţie a Jocurilor Olimpice se desfăşoară într-o ţară sud-americană. Ceremonia de Deschidere se va desfăşura pe stadionul Maracana, din Rio de Janeiro, şi va începe la ora locală 20.00 (ora 02.00, ora României).

Jocurile Olimpice de la Rio Ceremonia de Deschidere. Organizatorii au păstrat în cel mai mare secret amănunte despre ce conţiine Ceremonia de Deschidere, dar se aşteaptă un spectacol grandios şi tulburător, regia spectacolului fiind atribuită marelui regizor Fernando Meirelles, cel care a realizat celebrul film Cidade de Deus (Oraşul zeilor). Se ştie însă că parte din Ceremonia de Deschidere va fi şi cunoscutul top model brazilian, Gisele Bundchen. De asemenea, show-ul are în fruntea distribuției cântărețele afro-braziliene din toate generațiile. Pe de o parte, va fi prezentă cântăreața de samba Elza Soares, denumită și Tina Turner din Brazilia, în vârstă de 79 de ani, care a fost căsătorită cu fotbalistul Garrincha. La celălalt capăt de pod este noua senzație muzicală de la Rio de Janeiro, MC Soffia, de numai 11 ani.

Jocurile Olimpice de la Rio Ceremonia de Deschidere. Spectacolul va dura patru ore și nu va lipsi o călătorie în etapele care au marcat istoria locală, colonizarea portugheză, evocarea sclaviei sau zborul pionierului aviației Alberto Santos-Dumont, la începutul secolului XX. Persistă încă secretul asupra persoanei care va încheia ștafeta torței olimpice și va aprinde flacăra pe Stadionul Olimpic Maracana, favorit pentru această onoare fiind legendarul Pele, alături de fostul tenisman Gustavo Kuerten.

Jocurile Olimpice de la Rio Ceremonia de Deschidere. Președintele interimar al Braziliei, Michel Temer, va fi cel care va declara deschise Jocurile Olimpice de la Rio, a 31-a ediție a Jocurilor de vară.