Sorin Oprescu se internează marţi în spital în vederea unei intervenţii chirurgicale

Judecătorii de la Curtea de Apel i-au admis, luni, cererea de internare în spital a edilului suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, în vederea efectuării unei intervenţii chirurgicale, care va fi efectuată "cel mai probabil marţi".

RomaniaTV.net
23 nov. 2015, 13:45
Sorin Oprescu se internează marţi în spital în vederea unei intervenţii chirurgicale

„Am permisiunea, pe care a comunicat-o Curtea de Apel, de a face intervenţia chirurgicală… mâine dimineaţă. (…) Trebuie să o fac”, a declarat Sorin Oprescu la ieşirea de la Tribunalul Bucureşti.

Întrebat dacă a apucat să citească rechizoriul DNA, edilul suspendat al Capitalei a precizat că încă nu:

„Ca formă, nu ca fond. Nu am ce să citesc, mi l-a dat la sfârşitul şedinţei. (…) Nu am putut să citesc”, a adăugat Sorin Oprescu.

Edilul suspendat al Capitalei, Sorin Oprescu, s-a prezentat luni la Tribunalul Bucureşti, unde se judecă primul termen în dosarul în care a fost trimis în judecată pentru luare de mită, spălare de bani şi abuz în serviciu. La intrarea în sediul Tribunalului, primarul suspendat a declarat că „speră că toată lumea are dreptul la sănătate” când a fost întrebat dacă judecătorii îi vor admite cererea de internare în spital.

Citeşte şi: Oprescu, la Tribunalul Bucureşti unde se judecă primul termen din dosar: Sper că toată lumea are DREPTUL la SĂNĂTATE

„Eu sper că toată lumea are dreptul la sănătate şi are dreptul în ultima instanţă la viaţă, aşa că sper…„, a precizat Sorin Oprescu.

Sorin Oprescu, Bogdan Popa, fost şef al Administraţiei Cimitirelor, şi alte şapte persoane au fost trimişi în judecată, vineri, Popa fiind acuzat că ar fi constituit un grup infracţional care a urmărit luarea de mită, din sume provenite din bugetul PMB, pe care, din 2013, l-ar fi condus primarul Capitalei.

CITEŞTE ŞI AVEREA lui Sorin Oprescu, în pericol. DNA cere CONFISCAREA EXTINSĂ

Sorin Oprescu, primar al Capitalei la data faptelor, în prezent suspendat din funcţie, a fost trimis în judecată, în arest la domiciliu, pentru luare de mită, spălare de bani, abuz în serviciu, dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, şi constituire a unui grup infracţional organizat.