Judecătorii au împărţit averea Ilenei Ciuculete. Câţi bani a primit Cornel Galeş

La aproximativ doi ani de la moartea fulgerătoare a îndrăgitei interprete de muzică populară Ileana Ciuculete, judecătorii au dat verdictul în dosarul în care fiii regretatei artiste au cerut partajul judiciar al averii.

27 nov. 2018, 13:48
Judecătorii au împărţit averea Ilenei Ciuculete. Câţi bani a primit Cornel Galeş

Magistrații au hotărât, în amănunt, cum se împarte averea regretatei cântărețe de muzică populară care s-a stins, la doar 59 de ani, în luna martie a anului 2017, scrie cancan.ro.

Citeşte şi Greşeala pe care toate femeile o fac! Din cauza asta au murit Denisa Raducu şi Ileana Ciuculete. Mergi la doctor dacă ai simptome

Gornel Galeș este obligat de judecători să plătească celor doi fii ai Ilenei Ciuculete câte 34.000 de euro, cotă-parte din imobilul pe care l-a vândut cu suma de 91.000 de euro, dar și câte 6.000 de lei, cotă-parte din drepturile de autor. Potrivit deciziei judecătorilor, soțului Ilenei Ciuculete îi revine suma de 23.000 de euro, cotă-parte din banii încasați din vânzarea casei din Capitală, și 4.000 de lei din drepturile de autor. Decizia magistraților nu este însă definitivă, putând fi atacată cu apel.