Kelly Osbourne a fost dată în judecată de amanta tatălui său. Între timp, Ozzy se tratează de dependenţa de sex

Kelly Osbourne este dată în judecată de amanta tatălui ei, rockerul britanic Ozzy Osbourne, după ce Kelly a atacat-o pe reţeaua de microblogging Twitter şi i-a publicat numărul de telefon.
Alina Costache
04 aug. 2016, 13:35
Kelly Osbourne a fost dată în judecată de amanta tatălui său. Între timp, Ozzy se tratează de dependenţa de sex

Coafeza Michelle Pugh, care a avut o relaţie extraconjugală cu tatăl lui Kelly, solicită daune compensatorii şi punitive după ce Kelly a postat pe pagina personală de Twitter numărul de telefon al acesteia, însoţit de un mesaj trivial la adresa ei.

Pe lângă mesajul obscen, Kelly a mai scris: „Tatăl meu are aproape 70 de ani. Ai auzit vreodată de abuz asupra persoanelor în vârstă?„.

Avocata lui Michelle, F. Edie Mermelstein, spune că, prin acest proces, Michelle „se impune împotriva hărţuirii şi intimidării în mediul online, pe care le exercită Kelly Osbourne”.

Aceasta mai declarat pentru revista People: „În era internetului şi social media, oricine, mai ales o celebritate, poate lansa un atac global asupra unei persoane, care lasă în urmă o amprentă permanentă, de neuitat, asupra ţintei, în acelaşi timp incitând masele să înjosească, degradeze, comenteze şi hărţuiască persoana respectivă. Kelly Osbourne, care are peste 4 milioane de urmăritori şi este o prezenţă impunătoare în mediul online, a săvârşit exact acest lucru asupra lui Michelle Pugh pe Twitter. Există legi care tratează vătămarea şi distrugerea reputaţiei unei persoane, precum şi publicarea unor informaţii private. Prin încălcarea legilor din California, dar şi regulilor şi politicilor de pe Twitter, Kelly Osbourne mi-a expus clienta, în mod public, la ură, ridiculizare, dispreţ şi dizgraţie„, a explicat avocata.

În documentele judiciare recent depuse, Michelle o acuză pe Kelly de defăimare. În proces se arată: „Nu numai că raclamanta a început să fie stigmatizată, intimidată şi hărţuită pentru destrămarea unei căsnicii, dar a fost, pe nedrept, acuzată de un delict, care a expus-o mai departe la ridiculizare, ură şi dizgraţie„.

Între timp, soţia lui Ozzy, Sharon Osbourne, 63 de ani, a dezvăluit că rockerul este, în prezent, tratat pentru dependenţă de sex. Sharon, care are 3 copii cu Ozzy ( Kelly, 31 de ani; Aimee, 32 de ani; Jack, 30 de ani), a declarat: „După turneul cu trupa Black Sabbath, Ozzy se va interna timp de 3 luni. Lucrează la asta. Este dificil, pentru că afectează întreaga familie şi este şi destul de stânjenitor să vorbeşti despre asta. Într-un fel, drogurile şi alcoolul sunt mai acceptabile. Când cineva este dependent de sex, este jenant. În sfârşit a recunoscut. Este foarte, foarte greu. Suferea de asta de cel puţin 6 ani„, a spus Sharon.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Pescobar și-a cumpărat penthouse în valoare de 2 milioane de euro! „O să am cinema, amfiteatru și piscină!”
Fanatik.ro
Locul de muncă unde poți câștiga lejer 7.000 de lei pe lună. Zeci de posturi sunt disponibile în România, în mai multe orașe
Capital.ro
Obligatoriu pentru românii din străinătate. Documentul care trebuie depus la ANAF neapărat
Playtech.ro
Fotografiile pe care Lavinia Pîirva le-ar vrea şterse de pe internet! Ce făcea în tinereţe, imagini INDECENTE
DailyBusiness
Noi locuri de muncă pentru români! O mare companie face angajări!
Adevarul
Atacuri dure ale lui Edgodan la adresa Israelului: „O amenințare pentru întreaga umanitate”. Netanyahu, un „vampir”
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Theo Rose și Anghel Damian trec printr-o perioadă dificilă din viața lor. Ce s-a întâmplat
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a divorțat
wowbiz.ro
Șoc total în familia Raisei, fata găsită moartă în Dolj! Chiar el e principalul suspect
Cancan.ro
Ultimele imagini cu micuța Raisa în viață. Ce au surprins camerele de supraveghere pe 27 mai 2024
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
A fost găsită o grenadă acasă la părinții Andreei Tonciu! Mama vedetei a făcut dezvăluiri, în exclusivitate, la „Follow us!”: „Este șocul vieții noastre”
Capital.ro
Rusia va ATACA România? S-a anunțat în seara aceasta: Și-ar dori
StirileBZI
Salariul minim pe economie va crește de la 1 iulie: Câți bani vor primi peste un milion de români
Prosport.ro
FOTO. Rusoaica superbă s-a cuplat cu un milionar mai tinerel ca ea! Cum arată Anna
stirilekanald.ro
Cine e Dani, băiatul înecat în bazin! Detalii șocante
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
PENSIONARII avantajați în SEPTEMBRIE. Cum se aplică MAJORĂRILE
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'