Leguma din orice supermarket CARE TE POATE OMORÎ

Mare atentie la ceea ce cumparati din supermarketuri de la raionul de fructe si legume exotice! Daca pe ambalaj nu gasiti informatii despre cum se consuma acestea, mai bine lasati-le pe raft! Pe Facebook circula un mesaj din partea unei femei care era sa moara de la o astfel de leguma exotica, pentru ca a consumat-o in stare cruda!

21 ian. 2016, 12:00
Leguma din orice supermarket CARE TE POATE OMORÎ

Este vorba despre Cassava, o tulpina lemnoasa din America cunoscuta pentru beneficiile sale aduse sanatatii. Insa, aceste beneficii exista doar atunci cand cassava este GATITA. Consumata in stare cruda, cassava este mortala din cauza nivelului mare cianura pe care il contine.

Poate duce la paralizie sau chiar la moarte. Georgiana a povestit pe Facebook cum, in urma cu doua seri, a ajuns la un spital din Bucuresti din cauza acestei legume. L-a cumparat din supermarket, unde nu avea nicio eticheta, dar era la sortimentul de legume-fructe: „Ajunsa acasa l-am spalat,l-am decojit, si am observat ca nu are culoarea portocalie in interior ca si turmericul, insa pt.ca l -am gasit la fructe, am presupus ca este un,, fruct exotic”.MARE GRESEALA”!!!

L-am taiat rondele si am muscat din el, avea un gust usor dulceag,suculent.Am mancat linistita vre-o trei patru rondele , dupa care m-am intrebat ce beneficii are pt sanatate?!Am luat bonul fiscal si am gasit denumirea,,CASSAVE”.Am citit pe internet,constatand ingrozita ca ACEASTA PLANTA CONSUMATA IN STARE CRUDA ESTE OTRAVITOARE.

Mai multe detalii, pe revista Teo