LIVE RomaniaTV
 
 

Stela Popescu, înmormântată cu onoruri militare şi în aplauzele publicului. Fiica actriţei, în lacrimi lângă sicriu VIDEO

Publicat: Duminică, 26 Noiembrie 2017 11:45 // Actualizat: Duminică, 26 Noiembrie 2017 14:45 // Sursa: romaniatv.net

Lacrimi şi suferinţă, la Mănăstirea Cernica. Stela Popescu a fost înmormântată duminică în Cimitirul Cernica. Asta pentru că artista a vrut să fie înmormântată alături de marea ei dragoste, Puiu Maximilian. Fiica adoptivă a marii actriţe este devastată de durere, nu s-a dezlipit o clipă de sicriul mamei ei. De asemenea, acolo s-au aflat şi mulţi actori, dar şi oameni simpli, care au iubit-o. 

Stela Popescu a fost înmormântată cu onoruri militare. Momentul când trupul Stelei Popescu a fost coborât în groapă a fost marcat cu mai multe salve trase în aer de soldaţi din garda de onoare.

 

 

 Slujba de înmormântare s-a încheiat după ora 13.00. În curtea mănăstirii, mai mulţi soldaţi aşteptau să preia sicriul actriţei Stela Popescu.

După slujba de înmormântare, mai mulţi soldaţi au preluat sicriul actriţei Stela Popescu din biserica "Sfântul Mare Mucenic Gheorghe" şi au condus-o pe marea actriţă spre locul în care îşi va duce somnul de veci.

 

Sicriul cu trupul neînsuflețit al actriței Stela Popescu a fost adus, duminică, la Mănăstirea Cernica, la Biserica "Sfântul Mare Mucenic Gheorghe". Câteva sute de oameni au întâmpinat cortegiul funerar.

Printre cei prezenți la Mănăstirea Cernica se află actorii Alexandru Arșinel și Vasile Muraru, Adrian Enache, prințul Paul și Prințesa Lia, fostul fotbalist Rică Răducanu, prieteni şi admiratori ai actriței.

 

 

Distincția pe care Stela Popescu a primit-o în luna martie a anului trecut chiar de la președintele României, Klaus Iohannis – "Ordinul României în Rang de Cavaler" -, o plasează pe actriță în galeria numelor care pot beneficia de onoruri militare la ceremonia funerară. Astfel, în ziua în care va avea loc înmormântarea, sicriul cu trupul Stelei Popescu, pe care a fost pus steagul tricolor, va fi așezat pe un catafalc ce va fi încadrat, pe toată durata slujbei, de patru militari. 

Vezi care au fost: Bărbaţii care i-au marcat viaţa Stelei Popescu

Trupul neînsuflețit al actriței a fost depus timp de două zile la Teatrul de Revistă "Constantin Tănase". Cei care au dorit să își ia rămas bun de la Stela Popescu au umplut foaierul teatrului cu buchete de flori și zeci de coroane și au aprins candele.

Stela Popescu a murit joi, la vârsta de 81 de ani. Actriţa Stela Popescu a suferit un accident vascular cerebral hemoragic sever. 

Citeşte şi: Primul soţ al Stelei Popescu, DEZVĂLUIRI despre modul în care a fost găsită actriţa în propria casă: "Avea o dâră de sânge la gură"

3 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
27 nov 07:03
Răspunde | Votează email 0 email
Costică
Redacția trebuie să-i transmită și fetei aceleia, dnalfabeta,cea care l-a condamnat verbal pe președintele Iohannis că nu a organizat funerarii naționale....
26 nov 15:19
Răspunde | Votează email 0 email
NEAGU MIRCEA
fOSTA MEA MAMA NEAGU EUGENIA , A LUCRAT ALATURI , LA RETUS , CALCATOARE DE HAINE , LA UN MAGAZIN DE IMBRACAMINTE , ALATURI DE TEATRU CONSTANTIN TANASE DIN BUCURESTI .
26 nov 13:12
Răspunde | Votează email -2 email
NEAGU MIRCEA
FOSTA MEA MAMA NEAGU EUGENIA 83 DE ANI , CU FOSTUL NUME DE ADOMNITII EUGENIA , NASCUTA LA 12 OCTOMBRIE 1932 LA PARTESTII DE JOS - SUCEAVA , ESTE DE 2 ANI DE ZILE LA CIMITIRUL PANTELIMON 2 DIN BUCURESTI - ILFOV IN URMA UNUI ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL GRAV , DAR NOILE CAMERE DE FILMAT CU MEMORIE ARTIFICIALA DE LA GOOGLE , PROBABIL V-OR DETECTA IN TIMP REAL ACCIDENTUL VASCULAR CEREBRAL , IAR TELEFOANELE V-OR FI URGENTE ! IAR VIATA V-A FI OK ! DOAMNA STELA POPESCU , VA IUBIM SI-N STELE !
1
EUR
4.6677
RON
16 Oct
noapte 10 °
zi 23 °
Ultimele joburi adaugate
24 H