Liviu Dragnea: Cer explicit colegilor să voteze împotriva amendamentelor lui Şerban Nicolae privind graţierea faptelor de corupţie

Liviu Dragnea a declarat, miercuri, răspunzând unei întrebări, că le cere în mod expres colegilor din partid să voteze împotriva amendamentelor depuse de senatorul social-democrat Şerban Nicolae pentru graţierea persoanelor condamnate pentru fapte de corupţie.

08 mart. 2017, 12:37
Liviu Dragnea: Cer explicit colegilor să voteze împotriva amendamentelor lui Şerban Nicolae privind graţierea faptelor de corupţie

Întrebat dacă le va cere explicit colegilor din PSD voteze împotriva amendamentelor lui Şerban Nicolae, Dragnea a răspuns: „Da, răspunsul e da, e simplu”.

Senatorul PSD Şerban Nicolae a depus, luni, amendamente la Legea graţierii, aflată în dezbatere în Comisia juridică a Senatului, prin care se graţiază şi fapte de corupţie precum luare şi dare de mită, trafic de influenţă şi abuz în serviciu.

Ulterior, Dragnea a spus că nu susţine aceste amendamente.

Reacţionând, Şerban Nicolae a opinat că Dragnea a vorbit în nume personal, nu în calitate de lider al partidului când a spus că se opune amendamentelor.

Nicolae a afirmat, totodată, că nu mai e ca pe vremuri, cu „opinia unică ce emana de la partid şi de la conducătorul iubit”.

Citeşte şi: Şerban Nicolae propune graţierea faptelor de corupţie. Ar beneficia aproximativ 2.700 de persoane