Loc de joacă, închis temporar după ce un copil a căzut printre scândurile structurii unui tobogan

Publicat: Marţi, 19 Septembrie 2017 22:42 // Actualizat: Marţi, 19 Septembrie 2017 22:44 // Sursa: romaniatv.net

Un loc de joacă din municipiul Constanţa a fost închis temporar de Protecţia Consumatorilor, după ce un copil în vârstă de patru ani a căzut la sfârşitul săptămânii trecute, printre scândurile structurii unui tobogan, iar o invitaţie a fost predată la Primăria Constanţa pentru ca un reprezentant al acestei instituţii să se prezinte la sediul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, urmând să se stabilească ce măsuri vor fi luate în acest caz.

Foto: adevarul.ro

În data de 18 septembrie, la sediul instituţiei, a fost primită o sesizare legată de faptul că pe data de 16 septembrie, un copil în vârstă de 4 ani a căzut printre scândurile structurii unui tobogan, fără a fi rănit, incidentul petrecându-se la un loc de joacă din Portul Tomis din municipiul Constanţa, potrivit reprezentanţilor Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa.

Citeşte şi Un băieţel, rănit într-un loc de joacă din Galaţi

Comisarii instituţiei s-au deplasat la faţa locului şi au constatat că sesizarea se confirmă. Ei au decis să închidă temporar locul de joacă prin lipirea de afişe cu avertizări privind pericolul pe care îl reprezintă pentru copii.

De asemenea, reprezentanţii CJPC au depus o invitaţie la Primăria Constanţa pentru ca reprezentanţii municipalităţii să vină la sediul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, pentru a stabili ce măsuri vor fi luate în acest caz.

În urmă cu o săptămână, primarul Decebal Făgădău a fost invitat la sediul CJCP pentru a discuta cu conducerea instituţiei despre starea locurilor de joacă din municipiu, după ce comisarii primiseră o sesizare care reclama starea necorespunzătoare a acestora. Edilul nu s-a prezentat atunci la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor şi nici un alt reprezentant al Primăriei.

Şeful CJPC Constanţa, Horia Constantinescu, afirmase cu acel prilej că instituţia pe care o coordonează doreşte să dea un imbold Primăriei de a rezolva această problemă.

Citeşte şi Fetiţă rănită la un loc de joacă din Capitală, după ce frânghia pe care se căţăra s-a rupt

Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Constanţa copil lovit loc de joaca copil ranit loc de joaca loc de joaca inchis
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6559
RON
21 Sep
noapte 13 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H