Locatarii cartierului Henri Coandă din Constanţa au cerut, în stradă, elibererea lui Radu Mazăre

Locatarii cartierului Henri Coandă din Constanţa au ieşit în stradă marţi seara pentru a-şi arăta susţinerea faţă de primarul Radu Mazăre, ridicat de mascaţi dintr-un restaurant din Capitală şi dus cu mandat la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru a fi audiat într-un dosar de corupţie.  

RomaniaTV.net
08 apr. 2014, 19:04
Locatarii cartierului Henri Coandă din Constanţa au cerut, în stradă, elibererea lui Radu Mazăre

Mai multe persoane au protestat marţi seară în cartierul Henri Coandă din Constanţa şi au cerut eliberarea primarului Radu Mazăre. Oamenii au scandat „Vrem Primarul!” şi „DNA nu uita, Henri Coandă va lupta!”.

Constănţenii spun că vor protesta şi miercuri la primărie, începând cu ora 10.

Unul dintre protestatari a declarat la România TV că în cartierul constanţean sunt mii de oameni care au fost ajutaţi cu locuinţe sociale de către Radu Mazăre. 

Radu Mazăre, primarul municipiului Constanţa, a fost adus cu mandat marţi la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru a fi audiat într-un dosar de corupţie. Radu Mazăre a fost ridicat de mascaţi dintr-un resturant, după ce casa lui şi primăria Constanţa au fost percheziţionate. Mazăre a declarat, la sosirea la DNA, că nu îi e frică de închisoare şi că această acţiune a DNA face parte din „sârba procurorilor”.

„Nu mi-e frică de puşcărie, mi-e frică de Dumnezeu”, a precizat Radu Mazăre la intrare la DNA.

Locuinţa primarului Radu Mazăre şi sediul Primăriei Constanţa au fost percheziţionate marţi dimineaţă de procurorii DNA.

Radu Mazăre, declaraţie ŞOCANTĂ: „Au tocmit oameni să mă ELIMINE FIZIC în Madagascar”

Reprezentanţii Primăriei Constanţa au informat că procurorii DNA Bucureşti au solicitat instituţiei mai multe documente privind proiectarea şi procedurile de achiziţii referitoare la construirea campusului social Henri Coandă. 

„Reamintim că în prima fază a acestui proiect s-au construit 906 unităţi locative (garsoniere şi apartamente) modulare destinate nevoiaşilor. Garsonierele şi apartamentele sunt dotate cu pat şi saltea, minifrigider, plită electrică, chicinetă şi toaletă cu duş. De asemenea, s-au construit o cantină socială, cabinet medical, locuri de joacă şi parcări, precum şi o biserică. Valoarea totală a investiţiei este 30,945 milioane de lei. Documentele solicitate sunt pregătite şi vor fi predate în scurt timp celor de la DNA”, au precizat, într-un comunicat remis presei, oficiali ai administraţiei locale constănţene.

Kovesi, despre percheziţiile la Radu Mazăre: Este începută urmărirea penală în cauză