Ludovic Orban ar putea boicota dezbaterile, dacă liderii PSD nu-şi cer scuze pentru campania prezidenţială

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Ludovic Orban, a cerut duminică ca preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi contracandidatul său, Gabriela Firea, să-şi ceară public scuze pentru campania de la prezidenţiale, în caz contrar ia în calcul boicotarea dezbaterilor.

03 apr. 2016, 10:13
Ludovic Orban ar putea boicota dezbaterile, dacă liderii PSD nu-şi cer scuze pentru campania prezidenţială

Cer preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, şi candidatului PSD (Gabriel Vrânceanu Firea – n.r.) să ceară public scuze românilor. Îi avertizez că eu nu am de gând să tolerez obişnuita lor campanie murdară. Cu mine nu le merge, voi răspunde la orice minciună, la orice calomnie, la orice tentativă de defăimare„, a declarat Ludovic Orban, potrivit Mediafax.

Ludovic Orban a mai spus că ia în calcul „măsura extremă” de a nu participa la nicio dezbatere cu Firea, dacă PSD nu va cere scuze public.

Iau în calcul inclusiv măsura extremă de a nu participa la nicio dezbatere cu candidatul PSD, în cazul în care nu-şi vor cere scuze. (…) Aştept o poziţie oficială din partea PSD, din partea liderului PSD, care a fost şeful campaniei electorale, reamintesc, iar candidatul PSD a fost purtător de cuvânt în campania prezidenţială. Nu este vorba de nişte personaje minore din PSD„, a declarat el.

Ludovic Orban a spus că în campania electorală prezidenţială cei din PSD „au aruncat găini vii şi moarte în curtea PNL”, l-au calomniat pe Klaus Iohannis că a făcut trafic de copii, că nu e potrivit pentru funcţia de preşedinte pentru că nu are copii (afirmaţie făcută de Gabriela Vrânceanu Firea -n.r.), şi că va tăia pensiile.

CITEŞTE ŞI: Orban, despre construirea unei moschei în Bucureşti: „Este posibil să devină o ţintă pentru atentate”