Luna Nouă specială în Berbec de luni 16 aprilie. Mare schimbare şi eliberare. Are legătură cu ce ai trăit în ultimii 7 ani!

Luna noua in Berbec are loc luni 16 aprilie 2018 sau chiar duminica 15 aprilie, depinde unde te afli pe glob.
Alina Costache
13 apr. 2018, 20:31
Luna Nouă specială în Berbec de luni 16 aprilie. Mare schimbare şi eliberare. Are legătură cu ce ai trăit în ultimii 7 ani!

Daca esti in situatii de viata in care ti se pare ca nu vezi iesirea, lumina de la capatul tunelului, solutia optima, fii deschis si asteapta-te la surprize, miracole, rezolvari total neasteptate fata de orice iti puteai imagina.

Aceasta Luna Noua in Berbec te va surprinde, te va ilumina si iti va putea schimba viata. Intai te va zgudui apoi te va elibera.

Berbecul este primul semn al zodiacului – energia Berbecului imputerniceste si da startul unei initieri. Circuitul zodiacului incepe cu Berbecul. Berbecul este momentul in care ne eliberam din unimea Pestilor in care invatam ca suntem cu totii parte din intreg si alegem fiecare sa ne manifestam unicitatea si divinitatea pe cont propriu. Calea mea. Calea ta. Total diferite intre ele si foarte in regula ca este asa.

Berbecul este energia „start inainte de a fi gata”: actiune, impuls, exprimarea sinelui, toate acestea sunt recompensate cand este activ Berbecul. Luna noua in Berbec ne aduce claritatea necesara pentru a actiona conform propriei agende. Nu este timp pentru ezitare! 

Un element special este faptul ca Luna noua in Berbec este in conjunctie cu Uranus, planeta libertatii si a surprizelor. Uranus este, de fapt, semnatura unica a acestei Luni Noi, asa ca asteapta-te la neasteptat!

O Luna noua in conjunctie cu Uranus este exact ca un taxi care apare din neant, fix cand aveai nevoie de el fara sa il fi chemat tu concret. Este ca acel mesaj pe care il primesti cand credeai ca totul s-a sfarsit. Ca acel mail din cutia postala care vine cu o oferta pe care nu ai cum sa o refuzi de buna ce este. 

Mercur se misca direct de acum

Ca totul sa fie cu adevarat special si benefic, Mercur isi reia miscarea dreapta in aceeasi zi. Asa ca avem doua motive sa sarbatorim: inceputul unui nou ciclu de manifestare (Luna noua) si Mercur direct.

Mercur direct iti va aduce mult dorita claritate. Ultimele trei saptamani au fost confuze si iritante, in special din punct de vedere al comunicarilor, colaborarilor sau documentelor, intrucat Mercur a devenit retrograd din 23 martie. Mercur retrograd in Berbec aduce multa iritare pentru ca Berbecul vrea sa actioneze dar Mercur retrograd nu poate tine ritmul cu efervescenta Berbecului.

Cand Mercur este retrograd, de fapt ce face este ca traverseaza aceeasi zona a cerului de trei ori, cerandu-ti sa revizitezi, din nou sa revizitezi si sa reiei… si din nou sa reiei si sa revizitezi aceleasi subiecte sau persoane, la nesfarsit, pana cand gasesti o noua perspectiva, pana cand „te prinzi”.

Faptul ca Mercur merge direct exact la momentul unei Luni noi este o promisiune. Este promisiunea ca de aceasta data o sa fie bine, o sa faci bine.

Chiar daca totul parea gresit sau amanat sau fara solutii, acum inca ai sansa sa iti iasa si sa fie bine. Da, schimbarea este posibila, chiar atunci cand ai pierdut orice speranta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Andreea Bostănică, despre presupusul iubit arab: „Lăsați să vă cucerească frumos!”
Fanatik.ro
Satul din România care va avea un obiectiv turistic unic în Europa. Turiștii se vor înghesui să-l vadă
Capital.ro
PROPRIETARII de locuințe din România sunt obligați să facă asta. NIMENI nu poate face excepție de la regulă
Playtech.ro
Reacţia lui Hagi când Loredana s-a aşezat lângă el! Nu a putut să reziste când a văzut decolteul vedetei. Imaginea momentului
DailyBusiness
E GRATIS! Guvernul oferă 2.000 de lei sub formă de vouchere
Adevarul
Povestea șocantă a deţinutului politic „nereeducat“ în temniţele comuniste. Grigore Caraza a murit ucis de un cerşetor
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Aurul din bucătărie. Ce nu știați despre țelină
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cum arată blonda care l-a asaltat pe fiul celebrului milionar român
wowbiz.ro
Explicația halucinantă pe care a dat-o unchiul Mariei pentru ce i-a făcut micuței de doar 8 ani, după ce a fost prins
Cancan.ro
Ce au pățit acești constănțeni, după ce au trecut granița cu Bulgaria ca să-și cumpere țigări cu 14 lei pachetul
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
Au apărut cireșele și căpșunile românești, de la micii producători! Cat costă kilogramul în piețele din România
Capital.ro
Reguli obligatorii PENTRU PIETONI. Detaliul din lege pe care aproape NIMENI nu îl știe
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Ups! Mădălina Ghenea s-a urcat pe masă și rochia a lăsat la vedere mult prea mult!
stirilekanald.ro
Infern într-un parc de distracții: cel puțin 27 de copii și părinți au murit într-un incendiu izbucnit din senin - VIDEO
substantial.ro
Descoperă rețeta tradițională a Plăcintei cu Carne: Secretele unui gust autentic și savuros
MediaFlux
CREȘTERE de 80% la PENSII pentru 3 milioane de românii. Șeful Casei de Pensii spune CINE se ÎNCADREAZĂ
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'