Tavi Clonda, decizie radicală: „Am pus stop acum două săptămâni”

Tavi Clonda nu mai este dispus să le permită anumitor internauți să aducă jigniri familiei sale, deşi Gabriela Cristea continuă expunerea masivă pe reţelele de socializare.
Alina Costache
25 mai 2024, 15:03
Tavi Clonda, decizie radicală:

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează una dintre cele mai urmărite și apreciate familii din mediul online, care au decis încă din urmă cu mult timp să-și expună viața public și să le împărtășească fanilor fel de fel de experiențe din viața de zi cu zi. Acest lucru vine la pachet, după cum era de așteptat, și cu multe comentarii negative, explică artistul care spune că a luat și o decizie radicală, față de fanii care aleg să-i jignească familia în mediul online.

„Față de copii, noi doi nu ne contrazicem, nu ne certăm, pentru că copilul nu o să mai știe, dacă avem alte păreri, deși noi doi avem cam aceleași idei, vorbim în particular, nu față de copil, pentru că așa el îl ia aliat pe celălalt, pe tine te discreditează.

Chiar acum două săptămâni am avut un video, eu sunt un tip care dacă tu mă înjuri, eu nu te înjur înapoi, însă acum două săptămâni am făcut cam un milion de vizualizări pe Facebook, în care am spus „Gata, până aici, nu mai permit să vă luați de copii, de Gabriela”. Am primit și comentarii negative, că nu-mi place să accept adevărul, îmi poți spune orice, să ne ajutăm unii pe ceilalți, fără fake-uri, nu fac reclamă degeaba. Asta înseamnă adevărata influencereală, nu când ai contract.”, a declarat Tavi Clonda, în cadrul podcastului Celebru si Parinte cu Marius Gheorghiu.

Astfel, chiar dacă mai sunt și voci care îi acuză de faptul că îți câștigă banii din aparițiile publice fără să facă prea mult efort, Tavi a ținut să sublinieze faptul că în spatele conturilor de pe rețelele de socializare este extrem de multă muncă, dedicare și timp petrecut exclusiv contentului.

„Deci eu accept părerea și sfaturile celor de acasă, dar nu jigniri și atunci am stopat asta, s-a mai cumințit treaba, pentru că eu nu am nevoie de mulți. Asta cu hate-ul e o problemă generală, sunt bineveniți și ei, dar nu cei care vorbesc urât. Tot succesul ăsta nu vine așa, e muncă, ea acum e pe locul trei la Facebook, eu pe șase, dar asta nu vine așa, este muncă și e ok că Facebookul te apreciază, noi muncim de mulți ani.”, a continuat el.

„Am pus stop acum două săptămâni”
Așadar, artistul nu mai este dispus să asculte gurile rele, motiv pentru care a decis să-i blocheze pe toți cei care au de spus cuvinte urâte la adresa familiei sale.

„Cu cât mai sus ajungi, cu atât ai mai mulți urmăritori, dar și oameni care te blamează. Cel mai mult la anumiți hateri este că îi influențează și pe alții. Se iau unii după alții și la un moment dat trebuie să pui stop și am pus acum două săptămâni. Dar ne-am asumat acest lucru și sperăm că toate acestea sunt cu scop bun.”, a mai spus el.

Gabriela Cristea, lăsată cu ochi-n soare de Tavi Clonda: „A agăţat o gagică. Sunt cupluri care nu înşală?”. Ce diferenţă de vârstă este între cei doi

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se pregătesc de o nouă escapadă, una care s-a lăsat cu ceva peripeții. Prezentatoarea de la Antena Stars l-a dat în vileag pe artist, pe care l-a pierdut din vedere în timp ce ea se uita după dulciurile din duty-free.

Gabriela Cristea și soțul ei merg într-o călătorie surpriză, fără să dea, deocamdată, prea multe detalii despre destinația aleasă. Realizatoarea de televiziune a ținut să-l dea în gât pe cântăreț. Se pare că Tavi s-a cam ”lipit” de o doamnă în negocierea pe care o purta pentru achiziționarea unui parfum.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au găsit un al treilea „partener”: „Pe el nu sunt gelos. Pot să o las în brațele lui și la noi acasă”

„Nu se poate călătorie fără To… (n. red.: numele unei mărci de ciocolată), yay! Soțul agățase o gagică mai devreme, aici. Cred că e o doamnă care-l ajutase cu un parfum. Nu mai știu pe unde a dispărut”, a relatat Gabriela Cristea, într-un filmuleț postat pe Instastory.

Nu se știe dacă porumbeii au ales să călătorească singuri sau însoțiți de fetițele lor în vacanța pe care au planificat-o de Florii. Cât despre temerile legate de infidelitatea în cuplu, dat fiind că Gabi a făcut o glumă pe seama timpului petrecut de soțul ei cu o doamnă de la o parfumerie de pe aeroport, prezentatoarea are niște convingeri clare.

La un moment dat, pe Facebook, Cristea a abordat și acest subiect. În opinia ei, nu există relație perfectă. Susține că înșelatul e mai frecvent dacă ar crede unii, mai ales când în pereche intervine monotonia.

„Vreau să abordez cu voi un subiect cel puțin controversat: relația de cuplu și dacă există relații în care nu se înșală, adică să nu existe relații extraconjugale. Credeți că există cupluri în care nu se înșală?

În care cuplurile pot fi fericite și pot fi atât de deschise la dialog încât să aibă o relație frumoasă și să nu fie nevoie ca unu dintre ei să se armonizeze cu altcineva din afara căsătoriei? Eu cred că da”, mărturisea Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea a mai ținut să spună că nu l-a înșelat niciodată pe Tavi Clonda și că nu a fost niciodată tentată să facă asta. Când a hotărât să își continue drumul alături de partenerul ei, Gabi și-a concentrat toată atenția pe familie.

Gabriela Cristea, sătulă de ironiile legate de diferența de vârstă dintre ea și Tavi Clonda

Gabriela Cristea a răbufnit în mediul online, după ce internauții un criticat diferența de vârstă dintre ea și Tavi Clonda. Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai apreciate și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi sunt împreună de aproximativ 10 ani, iar în anul 2015 s-au căsătorit. Prezentatoarea TV și soțul ei sunt doi părinți împliniți, având împreună două fetițe minunate, pe Victoria și Iris.

Gabriela Cristea are 49 de ani, fiind născută pe 26 octombrie 1974, în timp ce soțul ei are 44 de ani. Asta înseamnă că prezentatoarea TV este mai mare cu 5 ani decât Tavi Clonda. Chiar dacă diferența de vârstă nu a reprezentat niciodată un impediment în relația lor, au existat unele guri rele care au spus că prezentatoarea TV i-ar putea fi mamă soțului ei. Sătulă de comentariile legate de vârstă și de astfel de exagerări, vedeta a răbufnit pe rețele sociale.

„Vreau să discut despre diferența de vârstă între parteneri într-o relație, într-o căsătorie, într-o poveste de iubire. Am pornit acest video de la afirmația unei doamne, care habar n-are de capul și de viața ei. Mi-a spus că mi-am luat un copil să-l cresc, vorbind despre soțul meu. Diferența dintre mine și soțul meu este de aproape 5 ani. 4 ani și 11 luni, să fiu mai exactă. În momentul în care noi ne-am cunoscut, nici nu l-am întrebat câți ani are, nici nu m-a întrebat câți ani am. Ulterior, ne-am hotărât să pornit la drum într-o relație.

Abia după am aflat ce vârstă are el și el ce vârstă am eu. Și nu a fost niciun impediment. Pentru că în momentul în care am aflat vârsta noastră biologică, deja eram implicați emoțional și lucrurile mergeau foarte bine între noi, nu a fost nici măcar un motiv care să ne despartă unul pe celălalt. (…) Nu sunt eu singura care a ales să aibă o relație cu un bărbat care este mai mic cu câțiva ani decât mine. Doar că formula pe care mi-a adresat-o a fost de noaptea minții. Mi-a spus: «Ai putea să-i fii mamă». Eu aș putea să-i fiu mamă soțului meu? Cred că bateți câmpii. Cred că aveți o minte mult prea perversă și nefericită ca să faceți astfel de afirmații sau poate că v-ați început viața intimă de la 4 ani, ca să puteți să aveți un copil la 5 ani”, a povestit Gabriela Cristea.

„Oamenii au tendința, mai ales femeile, că ele sunt cele mai rele, să judece alte femei”
Prezentatoarea TV spune că femeile fac în general astfel de observații, susținând, totodată, că ele au cel mai des tendința de a judeca alte femei. Pentru ea, diferența de vârstă dintre ea și soțul ei nu are nicio relevanță, considerând că cifrele din buletin nu definesc calitatea unei relații.

„Oamenii au tendința, mai ales femeile, că ele sunt cele mai rele, să judece alte femei pentru că sunt fericite și au tot ceea ce-și doresc, să le găsească un nod în papură. În cazul meu, au găsit diferența asta de vârstă, care mie nu mi se pare deloc semnificativă. Anii din buletin sunt ani din buletin și atât. Vârsta are legătură în felul în care te simți, cu felul în care alegi să te bucuri de viață sau să te întristezi ca fraierul. Viața e să te faci pe tine fericit și să aduci fericire celor din jur. Niciun bărbat nu a reușit să mă împlinească așa cum a reușit soțul meu, Tavi Clonda.

În momentul în care spuneți că este trântor, deși habar nu aveți cât de mult muncește Tavi într-o zi, că voi, cei care îl faceți trântor, nu ați putea să țineți ritmul cu el nici măcar o zi. În momentul în care îl jigniți pe el, mă jigniți pe mine. Degeaba îmi scrieți „Tu ești minunată, dar soțul tău….» E vorba de alegerea mea. V-aș ruga să-mi respectați alegerile cum și eu vă accept alegerile și le respect”, a mai declarat Gabriela Cristea în mediul online.

Triunghi amoros cu Gabriela Cristea – Tavi Clonda şi o persoană sexy misterioasă, care i-a spus că e însărcinată. Cum s-a dat de gol soţul prezentatoarei TV

Tavi Clonda a recunoscut că a plăcut-o pe Gabriela Cristea din primul moment, dar că avea o relație la momentul respectiv. Inițial, el nu a vrut să își riste contractul pentru a începe o relație cu prezentatoarea, dar așa a fost să fie.

Artistul a mai spus că a avut o relație în paralel timp de o lună, dar că la final a ales-o pe Gabriela Cristea. Acesta a declarat că fosta lui iubită mințea că se însărcinată cu el pentru a îi distruge legătura cu prezentatoarea.

Vreo lună. Nici nu mă mai duceam acasă, rămâneam la Gabriela, spre final. A zis că e și însărcinată cu mine, se complicase treaba.I-a trimis și ei niște mesaje. Dar ea stătea de vorbă cu mine. Trebuie să asculți și părerea mea, să vezi ce am de zis”, a declarat el.

În anul 2015, Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au căsătorit civil. De-a lungul timpului și-au și întemeiat o familie, ei sunt părinții a două fetițe. În prezent, el are propria trupă de muzică alături de care merge la evenimente, în timp ce Gabriela Cristea are emisiune la Antena Stars.

De multe ori cei doi au apărut pe prima pagină a ziarelor cu povestea lor de iubire. S-a speculat că au început relația când Tavi Clonda nu se despărțise încă de iubita pe care o avea la momentul respectiv.

Tavi Clonda avea iubită când a început relația cu Gabriela Cristea. „Am luat lucrurile treptat, eu nici nu încheiasem povestea de dragoste cu fosta prietenă. S-a scris și atunci, era o nebunie. Eram într-o relație, Gabriela nu mă întreba deloc și eu nu știam cum să-i spun.

Dar a mea era pe terminate relația, de mai mult timp, era o complicăciune, stătea la mine. Asta era, tot amânam, tot amânam, până la urmă am zis că trebuie să îi spun. I-am zis: «Sunt într-o relație, e pe terminate, nu că te-am cunoscut pe tine, asta accelerează un pic procesul de despărțire, dar nu s-a încheiat, că stă la mine, nu are unde să se ducă»”, a povestit artistul.

Gabriela Cristea, urmărită cu mașina de Tavi Clonda! Ce a descoperit soțul vedetei l-a șocat: „Am prins-o în trafic!”

Fosta iubită și-a dorit împăcarea cu Tavi Clonda, el spune că aceasta i-a și spus că e însărcinată pentru a continua relația. „Ea și trăgea cu dinții, poate ne împăcăm, dar nu mai funcționa de mult timp, de un an și ceva. Ne împotmoliserăm cumva. Se plafonase și cu ocazia aceasta, s-a produs și ruptura. (…) Vreo lună (n.r. – a avut două relații în paralel). Nici nu mă mai duceam acasă, rămâneam la Gabriela, spre final. A zis că e și însărcinată cu mine, se complicase treaba”, a mai spus soțul Gabrielei Cristea.

Tavi Clonda a mai spus la început l-au deranjat pictoarelele sexy ale Gabrielei Cristea, dar că a înțeles că ea este iubita lui și că ceilalți bărbați doar se uită. Cântărețul a declarat că nu s-ar fi băgat niciodată în seamă cu o femeie divorțată, dar că prezentatoarea l-a convins.

„M-am alinat și am zis «stai puțin, uite-o și pe Ginuța, uite și cu aia, și cu aia». Apoi am zis «important e că ei doar se uită, eu sunt aici». Îți trebuie o destupare la minte, dar după aveam altă chestie. Eu, să mă căsătoresc cu o femeie divorțată?! Niciodată! Îți dai seama ce mentalitate de idiot aveam? Nici nu s-a mai pus problema, am și uitat că a fost căsătorită. Sunt niște bariere puse de societate. Nu mi s-a părut absolut nicio problemă”, a spus Tavi pentru Cancan.

Citește și: Gabriela Cristea, despre relațiile extraconjugale. ”Așa e în viață. Credeți că există cupluri în care nu se înșală?”

Gabriela Cristea, relație specială cu soacra! Prezentatoarea TV i-a făcut recent un cadou special

Gabriela Cristea are  acum o relație de nota zece cu soacra sa care locuiește în Brașov. Prezentatoarea de la „Capriciile iubirii”, de la Antena Stars, este căsătorită de opt ani cu Tavi Clonda cu care are și două fetițe: pe Iris și pe Victoria. Cei patru, atunci când nu sunt la lucru, preferă să călătorească mult sau să petreacă timpul în bucătărie pentru a face tot felul de delicatesuri culinare.Gabriela  Cristea nu are o legătură specială doar cu soțul și cele două fiice ale sale, ci și cu mama partenerului său de viață. În unul dintre cele mai recente video-uri, bruneta le arată fanilor cum a fost ea la cumpărături, să îi facă un cadou, soacrei sale.„Dacă am soacră bună, mă duc să-i cumpăr zestre. Am zis să mă opresc să îi cumpăr soacră-mii niște oale. Pentru că săraca are niște oale din 1900 toamna și nu sunt cele mai calitative și m-a rugat ea dacă pot să îi cumpăr niște oale că noi aici, la București, sunt mai multe resurse, mai multe locuri de unde putem cumpăra și am zis da, da, sigur că îți schimb oalele și îmi trebuie vreo ¾ măsuri de oale…și mai mică și mai mare și mai medie, pentru că are nevoie să gătească”, le-a spus Gabriela Cristea internauților.

Gabriela Cristea, despre relațiile extraconjugale. ”Așa e în viață. Credeți că există cupluri în care nu se înșală?”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda reprezintă unul dintre cele mai renumite cupluri din România. Cei doi sunt apreciați și iubiți de publicul larg deja de foarte multă vreme, dar asta și pentru că sunt mereu deschiși cu cei care-i urmăresc zi de zi.

Citește și Cu cine s-a iubit Tavi Clonda înainte de relaţia cu Gabriela Cristea. „Fosta nu era însărcinată. Nu am fost cu amândouă în același timp”

Recent, Gabriela Cristea a deschis un subiect sensibil și controversat, pe pagina sa de InstagramAtât de deschiși, încât subiectele abordate public sunt dintre cele mai diverse. De data aceasta, prezentatoarea de televiziune a ales să vorbească despre relațiile extraconjugale, ea fiind una dintre femeile care se află la a doua căsătorie, după un prim mariaj eșuat.

Vedeta susține că totul a început de la o discuție pe care a avut-o cu o persoană apropiată care nu crede în instituția căsătoriei, din cauza multelor infidelități care au loc în zilele noastre.

Iar de aici și până ca vedeta să dezbată subiectul în mediul online a mai fost doar un pas. Aceasta a ținut să își întrebe fanii ce părere au în acest context, ținând, totodată, să își spună și ea punctul de vedere.

Din spusele ei, în prezent mai există și iubire adevărată, iar ca exemplu a oferit propria căsnicie. „Vreau să abordez cu voi un subiect cel puțin controversat: relația de cuplu și dacă nu există relații extraconjugale. De ce am abordat subiectul ăsta cu voi? Pentru că am stat de vorbă cu cineva de curând, care mi-a adresat o întrebare și care pe mine m-a surprins.

Persoana respectivă nu a fost căsătorită niciodată și a declarat că nu vrea să se căsătorească niciodată pentru că nu crede în instituția căsătoriei. Îi respect opinia. Dar era interesată cum de după ce am trecut printr-un divorț, am mai putut să o iau de la capăt.

Așadar, credeți că există cupluri în care nu se înșală, încât relația să fie armonioasă și să nu trebuiască ca unul dintre ei să se armonizeze cu altcineva din afara căsătoriei? Eu trebuie să recunosc că nu mi-am înșelat soțul niciodată și nici nu-mi doresc să fac chestia asta, nu am avut niciodată niciun fel de tentație.

În momentul în care mi-am propus să am o relație serioasă, nu că mi-am pus ochelari de cal, dar de atunci doar pe el îl văd. Practic, nu pot să mai observ un alt bărbat cu care poate aș putea intra într-un dialog decât ca pe un coleg sau prieten. Astea sunt sentimentele pe care le încerc la momentul acesta”, a spus Gabriela Cristea, pe pagina sa de Facebook.

”Să nu credeți că am relația perfectă”

Printre altele, prezentatoarea a ținut să menționeze că, deși iubirea și respectul din mariajul ei sunt mari, asta nu înseamnă că între ea și artist nu există certuri ori discuții în contradictoriu.

Există, însă au știut mereu, până acum, cum să și le rezolve. „Să nu credeți că eu am relația perfectă și că niciodată eu și soțul meu nu am avut momente de discuții în contradictoriu. Ne-am și certat, ne-am întors spate în spate, dar ne-am împăcat.

Citește și Gabriela Cristea a plecat de acasă! „Un nou început!” este anunțul făcut de prezentatoarea TV după ce a vorbit de divorţ

Așa e în viață, nu se poate să trăiești lângă un om și să nu fie un moment în care să nu fii pe aceeași lungime de undă. Dar iubirea și respectul cred că sunt lucrurile care ar trebui să ne ghideze într-o relație, nu instinctele primare. Cei care înșală o fac doar așa, pentru o plăcere de moment”, a mai spus prezentatoarea.

Spynews
Xtra Night Show. Gabi Bădălău și iubita lui, Daria, interviu la dublu! Ce spune rusoaica sexy despre afacerist / VIDEO
Bzi.ro
Cum a slăbit Florin Busuioc după ce a fost la un pas de moarte: „Nu mă mai duc la borcanul cu ciocolată la 2 noaptea!”
Fanatik.ro
Șase zodii sunt favorizate de astre de pe 30 iunie până la finalul verii. Se întoarce roata norocului, bogății, relații noi și multe oportunități pentru acești nativi
Capital.ro
Nu te vom uita! Românii își iau adio de la MARELE ACTOR: Cu inima frântă!
Playtech.ro
Vedeta care a ieșit FĂRĂ PANTALONI pe ea! Imaginile de aseară o arată aproape goală, ce să mai... VIDEO
DailyBusiness
Apar noi bani în România! BNR lansează moneda chiar marți!
Adevarul
Ce este de fapt sistemul PATRIOT, donat de România Ucrainei. Producerea lui implică costuri uriașe, dar eficiența ar fi pe măsură
Spynews
Xtra Night Show. Bianca Drăgușanu vrea să facă pace cu Claudia Pătrășcanu! Cine ar fi fost vinovat de acest conflict: ”Regret...” / VIDEO
Spynews
Xtra Night Show. Petrecere de fițe în showbiz! Cristina Spătar și-a sărbătorit ziua de naștere la restaurantul lui Adrian Minune: ”A fost superb” / VIDEO
Evz.ro
Marian Drăgulescu revine pe micile ecrane: „În mine se dă o adevărată luptă”
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu Andreea Bălan, într-un costum de baie alb, la Dubai. L-a zăpăcit pe iubitul ei tenismen, care e cu 9 ani mai tânăr
wowbiz.ro
Irina Columbeanu muncește la 17 ani pentru a-i trimite bani de azil tatălui ei, după ce fostul milionar a pierdut tot!
Cancan.ro
Primele cuvinte pe care Irina i le-a rostit tatălui său, Irinel Columbeanu, când a revenit în România. Fiica Monicăi Gabor s-a confesat: „N-aș fi reușit fără tatăl meu”
Playsport.ro
INCREDIBIL! De ce s-au despărțit, de fapt, Delia și Edi Iordănescu chiar înainte de nuntă
kanald.ro
Echipa națională a României a plecat vineri dimineață spre Koln pentru a înfrunta Belgia la EURO 2024, iar suporterii vor defila într-o paradă înainte de meci
Capital.ro
E obligatoriu pentru cei cu telefoane mobile. TAXĂ MAI MARE. Nimeni nu-i scutit
StirileBZI
Se dau bilete gratuite de tratament în 2024! Cine beneficiază de acestea
Prosport.ro
GALERIE FOTO. Mihaela Borcea, imagini îndrăznețe: și-a etalat bustul generos în costum de baie!
stirilekanald.ro
A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht
substantial.ro
Spania se califică în optimile de finală la EURO 2024 după victoria împotriva Italiei
MediaFlux
Toți pensionarii primesc decizia de recalculare în iulie. Peste 70% vor avea din septembrie mai mulți bani
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?