Mădălina Manole NU S-AR FI SINUCIS. Un expert FBI demonstrează că nu avea cum să bea un pahar întreg de FURADAN VIDEO

Exista tot mai multe dovezi ca in cazul mortii Madalinei Manole, anchetatorii "au pus batista pe tambal" in incercarea de a inchide cat mai rapid un dosar extrem de mediatizat.

21 aug. 2017, 13:33
Mădălina Manole NU S-AR FI SINUCIS. Un expert FBI demonstrează că nu avea cum să bea un pahar întreg de FURADAN VIDEO

Specialistul roman stabilit in Canada, Mihaela Brooks, a realizat o demonstratie extrem de relevanta despre conditiile in care Madalina Manole si-a pus capat zilelor, inghitind continutul unui intreg pahar cu Furadan, scrie stirilekanald.ro. Femeia, care studiaza de mai bine de 5 ani acest dosar, a facut un test cu un pahar cu iaurt, acesta avand o vascozitate asemanatoare cu Furadanul.

Citeşte şi Moartea Mădălinei Manole, investigatorii FBI scot la iveală nereguli grave. Tatăl cântăreţei: S-au aplecat asupra acestui caz

In acest fel, Mihaela Brooks a demonstrat ca este imposibil sa bei tot continutul acestui pahar si sa lasi o singura urma de buza inferioara, cum apare in dosarul mortii artistei. Intr-un video postat pe Youtube, Mihaela arata ca nu poti „da pe gat” un pahar intreg din acest tip de substanta fara sa-ti lasi capul foarte mult pe spate si implicit fara sa te patezi pe buza superioara.

Ori Madalina nu avea urme de Furadan in zona gurii! In plus, substanta toxica creaza niste reactii puternice ale organismului (tremur, transpiratie, voma, etc) inca din momentul in care este turnat in pahar, iar urme ale acestei reactii nu au fost gasite la fata locului sau nu au fost raportate oficial. Este voba de asa-zisele „circumstante negative”, care trebuie neaparat analizate in concordanta cu restul probelor gasite.

„Anchetatorii trebuiau sa tina cont de circumstantele negative: acele urme care ar fi trebuit sa fie la locul faptei, indiferent daca se merge pe verdictul de suicid sau de omor. Lipsa lor trebuie sa ridice semne de intrebare, sa se poata corobora cu alte urme de la fata locului.

In acelasi timp, stiu ca toata lumea s-a intrebat cum a fost posibil ca Madalina sa bea o cantitate atat de mare de substanta vascoasa dintr-o singura inghititura, pentru ca avem o singura urma de buza inferioara pe pahar. Buza Madalinei nu era patata de Furadan.

Citeşte şi Nereguli halucinante în dosarul Madalinei Manole. O singură amprentă pe pahar, cum a reuşit să ţină recipientul cu un singur deget

Asistenta medicala a mentionat ca nu avea nici o urma de substanta roz pe fata, pe corp, sau in alta parte. Dupa dezintubare, am avut Furadan iesit pe nari si pe lateralul gurii, la fel si partea interioara a buzei este impregnata. Mai trebuia sa fie acel miros, care nu exista (in rapoartele martorilor n.r.).

In momentul in care ea a turnat in pahar, acest continut deja iti creaza niste simptome. Una era, in primul rand, transpiratia excesiva. O transpiratie excesiva iti impregneaza si mai mult amprenta. Amprentele care s-au gasit pe pahar au fost stratificate cu Furadan, foarte bine puteau sa fie plantate acolo. Chiar daca se gasesc amprente pe un obiect, nu inseamna ca acea persoana a tinut obiectul, intentionat, voluntar. De aceea se verifica fiecare urma”, spune Mihaela Brooks.