Marian Dârţă a murit. Gigi Becali: „Dumnezeu să îl ierte. Banii de înmormântare le dau eu”

Marian Dârţă a murit, în noaptea de duminică spre luni. Stilistul vedetelor a încetat din viaţă în spital, unde şi-a petrecut cele mai cumplite clipe din viaţă. Impresionat de tragedie, Gigi Becali a declarat, la România TV, că doreşte să plătească înmormântarea stilistului.

02 mai 2016, 15:55
Marian Dârţă a murit. Gigi Becali: „Dumnezeu să îl ierte. Banii de înmormântare le dau eu”

Dumnezeu să îl ierte. Eu nu l-am cunoscut, dar ştiu că m-a sunat o dată şi avea nevoie de un medicament care costa cam 15.000 de lei. I-am plătit şi i-am dat medicamentul ăla. Acum, dacă este nevoie, eu plătesc, poate să îl înmormânteze acolo la mine în cimitirul pe care îl am eu privat şi banii de înmormântare le dau eu. Eu plătesc, dar ocupaţi-vă şi voi care i-aţi fost colegi de asta. Eu i-am spus atunci că bani de medicamente am să îi dau, dar nu a mai solicitat. Se spune că majoritatea celor bolnavi de cancer, pentru faptul că ei suferă foarte mult, suferinţa este postul sufletului şi atunci ei se mântuiesc, dar nu există mântuire fără Sfânta Împărtăşanie şi fără spovedanie. Dacă s-a mărturisit şi s-a împărtaşit acum de Sfintele Sărbători, el cu siguranţă s-a dus în Rai„, a declarat Gigi Becali, la România TV.

Marian Dârţă a murit duminică noaptea după o lungă suferinţă. Stilistul vedetelor a încetat din viaţă în spital, unde şi-a petrecut cele mai cumplite clipe din viaţă.

Ultimele luni au fost un adevărat coşmar pentru Marian Dârţă. Fostul stilist a îndurat dureri cumplite din cauza tumorii cerebrale şi a stat internat într-o clinică de boli terminale din Capitală.

Citeşte şi Marian Dârţă a MURIT