Marina Almăşan, dezvăluiri incendiare despre divorţul de Victor Socaciu. „Amanta lui mi-a râs în nas…”

Pe plan profesional, Marina Almășan a reușit să realizeze cam tot ceea ce și-a propus. Pe plan personal, după cum ea însăși recunoaște, nu a fost însă "o femeie de nota 10". Vedeta TVR a suferit, asta pentru că, spune ea, și-a pus ”sufletul pe tavă”.

18 oct. 2017, 08:28
Marina Almăşan, dezvăluiri incendiare despre divorţul de Victor Socaciu. „Amanta lui mi-a râs în nas…”

În anul 2012, Marina a divorțat de artistul Victor Socaciu, devenit apoi un cunoscut politician, scrie libertatea.ro. N-a fost ușor. A luptat, a plâns. Prezentatoarea tv a aflat că acesta o înșela, a trecut peste asta, într-o primă fază, când a încercat să-și salveze căsnicia. Mai mult, a avut o discuție telefonică chiar cu amanta de atunci a soțului său, care între timp i-a devenit nevastă. Dar și cu bărbatul cu care era măritată la acea vreme. În zadar însă.

Citeşte şi Victor Socaciu, rechemat la cerere din postul de consul în Canada

„Am plâns mai ales după divorț. Nu am înțeles de ce mi s-a întâmplat asta. Mi-am iubit foarte mult soțul. L-am sprijinit foarte mult. L-am ajutat în proiectele lui. Am încremenit eu în emisiunea mea fără să avansez, dându-mă un pas în spate, ca să-l pot ajuta pe el, să ajungă în Parlament. L-am susținut în campanii. Am umblat prin sate din Ardeal ca să-i conving pe oameni să-l voteze. Am fost lângă el când a avut problema de sănătate. Ani în șir găteam mâncare de regim pentru el și alta pentru noi. Nu am înțeles de ce, unde a apărut acea breșă să aflu că el avea o viață în paralel”, a mărturisit aceasta pentru Libertatea.

„Am plâns și când, după divorț, omul pe care-l iubeam a instrumentat împotriva mea acel circ, invocând că miliardarul Cornu a apărut în viața mea și mi-au luat ochii banii lui. Nu am călcat niciodată strâmb. El, de un an de zile, avea o viață dublă. Și ca să te scoți curat că ești politician, ai încercat să o distrugi pe mama copilului tău. Mi s-a părut că sunt cel mai fraier om de pe pâmânt că am putut să cred într-o astfel de persoană. Cu actuala lui soție, această femeie care era impresara lui, am avut o convorbire telefonică atunci când am aflat de existența ei.

El nega că ar fi avut o altă relație decât profesională. Am rugat-o să-l lase, că Victor are o familie, o soție care-l iubește, să-și vadă de familia ei și să întrerupă relația. Mi-a râs în nas. Am încercat și să dau de soțul ei. El mi-a spus neputincios că nu are ce să-i facă. Mi-am dat seama că e o bătălie pe care nu o pot câștiga. Am lăsat timpul să treacă. Soțul meu a dat de înțeles că se întoarce acasă. Dar am aflat apoi că a mers în paralel”, a mai spus Marina.

Citeşte şi Marina Almăşan, veşti triste despre Zina Dumitrescu

Ea înșelată de soț, actualul iubit și el înșelat de soție

Marina Almășan a vorbit și despre când și cum l-a cunoscut pe actualul său iubit, afaceristul George Cornu.

„Ne-am cunoscut la o acțiune de caritate, unde eu eram să prezint balul, el unul din participanți. A donat o sumă mare de bani pentru niște nevoiași. După bal, l-am căutat. Aveam nevoie de sprijin financiar pentru un program tv. A rămas că va veni în București și o să semnăm un contract. Am stat la o cafea. Atunci am vorbit mai mult decât acest aspect. Am ajuns să vorbesc despre familia mea. I-am spua că eram căzută la pământ, pentru că tocmai că aflasem că Victor continua relația. Și el mi-a povestit că soția sa are o relație cu asociatul al lui. Ne-a apropiat suferința comună. Așa a fost să fie”, a povestit vedeta tv.