Marius Şumudică poate sta pe bancă la meciurile cu Steaua. FRF i-a suspendat executarea pedepsei

Marius Șumudică nu a scăpat de suspendarea de 6 luni a Comisiei de Disciplină, însă a primit o veste bună la recursul judecat marţi.

08 mart. 2016, 10:17
Marius Şumudică poate sta pe bancă la meciurile cu Steaua. FRF i-a suspendat executarea pedepsei

Comisia de Recurs a FRF a decis marţi suspendarea executării pedepsei antrenorului Marius Şumudică, astfel că acesta va putea sta pe bancă la următoarele meciuri ale echipei sale, Astra. Primul dintre ele va fi miercuri, cu Steaua, în Cupa Ligii.

De asemenea, Astra Giurgiu şi Steaua se vor întâlni duminică, în campionat, în etapa a doua a play-off-ului Ligii 1. „Voi sta pe bancă până la finalul sezonului (încă două luni), după care voi fi suspendat două luni. Amenda s-a redus la 50.000. Nu le-am dat vestea jucătorilor„, a declarat Marius Şumudică marţi, la plecarea de la FRF.

Citeşte şi Marius Şumudică recunoaşte: Am jucat la pariuri online. Am fost un tâmpit care a jucat o dată la 4-5 luni

Astfel, Şumudică îşi poate pregăti echipa până la finalul actualei stagiuni, urmând ca suspendarea de două luni să intre în vigoare o dată cu startul sezonului 2016-2017.

Citeşte şi Şumudică, apărat de Dumitru Dragomir: Dacă Astra era pe 6, era suspendat doar 6 zile

Marius Şumudică a fost suspendat şase luni şi amendat cu 100.000 lei, săptămâna trecută, de Comisia de Disciplină a FRF, după ce a fost prins de un organism specializat al UEFA pariind pe meciuri din fotbal, lucru interzis clar de Regulamentul Disciplinar.