Mark Zukerberg, provocare pentru toţi utilizatorii de Facebook

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a lansat o provocare pentru utilizatorii rețelei de socializare - 'să se ridice de la calculator și să alerge', scrie theverge.com, care citează o postare a lui Zuckerberg pe rețeaua de socializare în care acesta anunță că va alerga 587 de km în 2016.

06 ian. 2016, 10:44
Mark Zukerberg, provocare pentru toţi utilizatorii de Facebook

Mark Zuckerberg, care și-a intitulat campania ‘Un an de alergare’ (‘A Year of Runing’), i-a încurajat pe utilizatorii rețelei Facebook să alerge aceeași distanță în 2016.

‘Aceasta este o distanță mare de parcurs, dar nu este un obiectiv nebunesc’, a scris Zuckerberg pe Facebook. ‘Este o milă (n.red. — aproximativ 1,6 km) pe zi, iar la un ritm moderat reprezintă mai puțin de 10 minute de alergare în fiecare zi’, conform aceluiași mesaj postat de Zuckerberg.

Mark Zuckerberg, care a denumit anul 2015 ‘Year of Books’, a creat pe Facebook un grup de discuții dedicat campaniei din acest an, ‘A Year of Running’, unde utilizatorii își pot împărtăși experiențele. Fondatorul Facebook a anunțat că va posta frecvent, până în prezent grupul reunind 43.000 de utilizatori ai rețelei de socializare.