Mărturia şocantă a actriţei Reese Witherspoon: „E greu să dormi, să gândeşti şi să vorbeşti despre…”

Celebra actriţă Reese Witherspoon a ţinut ascuns un adevăr care a şocat pe toată lumea, în aceste zile.

18 oct. 2017, 16:09
Mărturia şocantă a actriţei Reese Witherspoon: „E greu să dormi, să gândeşti şi să vorbeşti despre…”

Reese Witherspoon a declarat că a fost hărţuită sexual de un regizor la vârsta de 16 ani, dar agenţii şi producătorii de film i-au spus să tacă, informează revista People citată de The Guardian. Actriţa Reese Witherspoon, în vârstă de 41 de ani, a făcut mărturisirile într-un discurs despre problemele cu care se confruntă femeile din industria filmului, organizat luni de Elle Women la Hollywood.

Am propriile mele experienţe de acest gen care revin proaspete şi e greu să dormi, să gândeşti şi să vorbeşti despre sentimentele de anxietate pe care le-am avut şi pe care nu am putut să le dezvălui prea devreme„, a spus ea.

Simt un adevărat dezgust faţă de regizorul care m-a agresat când aveam 16 ani şi sunt furioasă pe agenţii şi producătorii care m-au făcut să cred că tăcerea era o condiţie a angajării mele. Şi mi-aş dori să pot să vă spun că a fost un incident izolat din cariera mea, dar din păcate nu a fost aşa. Am avut multiple experienţe de hărţuire şi agresiune sexuală şi nu vorbesc despre ele prea des„, a adăugat actriţa.

Witherspoon a spus că a fost pregătită să vorbească după ce a auzit alte cazuri de hărţuire sexuală din industrie. „După ce am auzit toate aceste poveşti din ultimele zile şi pe femeile curajoase care s-au hotărât să nu mai tacă, m-au făcut să-mi doresc să spun tare pentru că m-am simţit mai puţin singură săptămâna aceasta decât m-am simţit vreodată în întreaga mea carieră„.

Citeşte şi SCANDAL SEXUAL. Formaţia Pussycat Dolls s-a prostituat pentru faimă. „Nu eram într-o trupă de fete. Eram într-o reţea de prostituţie”